Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Raymarine, Simrad of Garmin camera

Camera aan boord

Raymarine of Garmin camera aan boord

Het installeren van beveiligingscamera’s in en rondom woningen is tegenwoordig steeds normaler en meer en meer mensen maken hier gebruik van. Het is prettig om te kunnen weten wat er zich in en om uw woning afspeelt wanneer u niet aanwezig bent.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor uw boot. Wanneer deze onbemand is, is het prettig om te weten of er geen ongewenste dingen gebeuren. Met een camera van Garmin of Raymarine aan boord is het ontzettend eenvoudig om op ieder gewenst moment live te kunnen schakelen met uw boot. Ook Simrad komt binnenkort met een passende camera voor uw jacht. U kiest zelf op welke plekken een camera van Raymarine, Garmin of Simrad komt te hangen. Met uw mobiele telefoon schakelt u gemakkelijk en snel met de camera’s aan boord. Door het dag- en nachtnetwerk kunt u op ieder moment van de dag gebruik maken van de camera’s van Raymarine, Garmin of Simrad en geniet u altijd van een hoge resolutie.

Snel schakelen met uw Raymarine, Simrad of Garmin camera

Met een mobiele app en het gebruik van mobiel internet, kunnen de camera’s live schakelen met een door u gekozen device. Voorheen werden apps vaak geblokkeerd door technische redenen, maar wij weten precies hoe we hiermee om moeten gaan. Wij zorgen ervoor dat de camera’s van Raymarine, Garmin of Simrad aan boord altijd werken.

Wij hebben ervaring met de installatie van zowel de IP camera’s van Raymarine als Garmin. Zo hebben we onder andere de Princess P55 voorzien van Garmin camera’s en de Princess S60 is voorzien van Raymarine apparatuur.

Secure installatie

Ook uw jacht kan uiteraard voorzien worden van de camera’s van onze maritieme A-merken. Wij adviseren en helpen u graag verder. U kunt contact opnemen door het invullen van het online contactformulier of door te bellen naar 0416 665 335.