Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Seakeeper

Ship Install innovaties: Seakeeper

Seakeeper

Elimineer de golven met Seakeeper!

De Seakeeper is één van de nieuwste technische innovaties in de beroeps- en pleziervaart. Een Seakeeper is in staat om uw boot te stabiliseren en om schommelingen tegen te gaan. De gyrostabilisator van Seakeeper werkt op basis van een uniek systeem met een vliegwiel. Door de combinatie van gewicht, snelheid en diameter van het vliegwiel wordt er een draaimoment ontwikkeld, dat ervoor zorgt dat uw schip gestabiliseerd wordt.

Afgelopen tijd heeft Ship Install hard gewerkt aan de inbouw van de Seakeeper in de Princess 55 en het resultaat mag er zijn.

Seakeeper installatie door Ship Install

Boot stabilisator in een Princess 55

De Princess 55 met ingebouwde Seakeeper stabiliseert bijna volledig. Door de boot stabilisator zijn de schommelingen nog maar amper te voelen. De inbouw van de boot stabilisator heeft plaatsgevonden in de technische ruimte van het jacht.

De installatie van de boot stabilisator is met veel zorg uitgevoerd en dit was te zien tijdens de proefvaart: de Seakeeper komt volledig tot zijn recht in de Princess 55. In de video is te zien hoe het jacht ernstig schommelt en vervolgens door de Seakeeper wordt gestabiliseerd en rustig verder vaart.

Seakeeper inbouwen?

Wilt u meer weten over de Seakeeper of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een boot stabilisator voor uw schip? Voor alle informatie kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen per e-mail via info@shipinstall.nl of telefonisch via 0416-665335.