Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Ship Install

Blog: 3 dingen die u moet weten over Ship Install

Ship Install heeft in 16 jaar tijd al de technische afbouw van honderden motor- en zeiljachten en beroepsvaartuigen verzorgd. Veel mensen zijn al bekend met Ship Install, maar er zijn misschien dingen die u nog niet weet!

Wist u dat…

1. U ons altijd kunt bellen?

Er is heel veel mogelijk! Onze ervaren specialisten helpen u graag bij ons in de werkplaats in Heusden, maar ook op uw locatie in Europa of zelfs daarbuiten. Met onze storingsdienst staan wij namelijk 24/7 voor u klaar in zowel binnen- als buitenland. Het is voor ons niet ongewoon om onze klanten te helpen in havens in bijvoorbeeld Kroatië, Griekenland, Frankrijk en de Verenigde Staten. U kunt bij ons onder alle omstandigheden rekenen op secure reparaties, onderhoud en service. Onze servicemonteurs zijn ervaren, doorgronden uw probleem ter plekke en zorgen voor een oplossing. Uiteraard repareren wij ook onderdelen die niet origineel van ons afkomstig zijn. Het gaat ons erom dat u weer veilig het ruime sop kunt kiezen! Belt u ons? 0416 665 335.

3 dingen over Ship Install

2. Wij partner zijn van vele vooraanstaande maritieme A-merken?

Wat voor boot u ook beheert: u verdient comfort aan boord. Om die reden is Ship Install alleen dealer van maritieme A-merken. Onze klanten genieten hierdoor als eersten van de systemen die uw verblijf aan boord comfortabel maken, zodat u optimaal kunt genieten van het water. Bent u benieuwd van welke A-merken wij dealer zijn? Bekijk dan ons merkenoverzicht! Wij voorzien u graag van de juiste adviezen.

3. Ship Install boten graag een tweede leven geeft?

Om een boot terug te brengen in nieuwstaat – het uitvoeren van een refit – is veel kennis nodig. In de afgelopen 16 jaar hebben wij enorm veel ervaring opgedaan met technische installatie, onderhoud en reparatie van scheepselektra. De meest bijzondere refit die wij hebben uitgevoerd? Dat moet de Porsche Kineo ’27 zijn! Gedurende 20 maanden heeft Ship Install deze Porsche speedboot in originele staat teruggebracht. Deze speedboot van Porsche is ontwikkeld in de jaren ’80 met de bedoeling om later in productie te gaan. Uiteindelijk zijn slechts drie speedboten van dit type gebouwd, waardoor deze Porsche Kineo zeer bijzonder is! Het collectors item kan een snelheid bereiken tot wel 128 kilometer per uur.

3 dingen over Ship Install Heusden

Meer te weten komen?

Wilt u nog meer dingen te weten komen over Ship Install? Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, belangrijke nieuwsberichten en updates middels onze nieuwsbrief! Deze verschijnt gemiddeld 6 keer per jaar, dus schroom niet om u in te schrijven via de website www.shipinstall.nl.