Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
boot onderhoud

Blog: 3x waarom een goede installatie van elektronica aan boord belangrijk is

Elektra en elektriciteit aan boord. Het is onmisbaar. Of u nu vist, zeilt of gewoon geniet van het open water: het is belangrijk dat uw jacht opgewassen is tegen alle omstandigheden. De juiste elektronica en elektra aan boord dragen grotendeels bij aan een prettige reis. Ship Install ondersteunt u graag met de installatie en reparatie van elektronica en het aanleggen van elektriciteit aan boord van uw jacht. Wij zijn gecertificeerd leverancier van de beste merken op het gebied van elektra aan boord. Een niet goed aangelegde of verouderde elektrische installatie aan boord kan tot veel ergernis en schade leiden. Het systeem vraagt dan ook om een regelmatige controle en onderhoud. Omdat er steeds meer en zwaardere stroomverbruikers aan boord komen, worden de eisen aan de installatie steeds hoger.

Elektra aan boord

De juiste elektronica en elektra aan boord

Maar nu horen wij u denken, waarom is het hebben van de juiste elektronica en elektra dan zo belangrijk?

Wel, hierom..:

1. Probleemloos communiceren

Ship Install zorgt ervoor dat alle apparatuur aan boord probleemloos met elkaar kan communiceren. Ook stemmen wij de nieuwste technologieën perfect op elkaar af. Zo kunt u altijd zorgeloos het water op. Mocht u onverhoopt problemen ondervinden met de elektronica of elektra aan boord, helpen wij u graag.

Elektronica aan boord

2. Onmisbare technologieën

Met elektronica aan boord wordt niet alleen het navigatiesysteem bedoeld, maar ook andere onmisbare technologieën. Ship Install neemt u graag mee in het brede aanbod aan elektronica voor uw jacht:

  • Stuurautomaten zijn ideaal wanneer u het gevoel heeft dat u een paar handen aan boord mist. De stuurautomaten van Raymarine zijn perfect om vaste koers aan te houden en bestaan uit een koerscomputer, aandrijfmechanisme en een bedieningseenheid.
  • Ook een marifoon is onderdeel van de elektronica aan boord. Met zowel een marifoon van Raymarine als een marifoon van Simrad bent u altijd luid en duidelijk verstaanbaar.
  • Met een satelliet TV van Raymarine geniet u aan boord onder vrijwel alle omstandigheden van dezelfde kwaliteit als thuis. Daarnaast krijgt u toegang tot honderden digitale kanalen.
  • Maar ook een radar, de nieuwste software, een dragonfly en fishfinders zijn belangrijke elektronica die op de juiste manier aan boord geïnstalleerd moeten worden. Om optimaal van uw tocht te kunnen genieten is het belangrijk dat alle systemen up to date zijn.

Elektriciteit aan boord aanleggen

3. Zonder elektriciteit bent u nergens

Niet alleen elektronische apparatuur is onmisbaar! Zonder elektriciteit aan boord bent u natuurlijk nergens. Het klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is daarom ontzettend belangrijk dat de voorziening van elektriciteit aan boord goed geregeld is, bijvoorbeeld met de producten van Mastervolt. Met behulp van de juiste accu’s, laders en energiemanagementsystemen geniet u optimaal van uw tijd op het water.

Elektriciteit aan boord van jachten

Meer te weten komen?

Wij vertellen u graag meer over de installatie van elektronica en elektra aan boord. Ook wanneer u twijfelt over het juiste systeem voor uw jacht adviseren wij u graag. U kunt ons altijd bereiken via info@shipinstall.nl of telefonisch via 0416 665 335.