Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Koelkast aan boord

Blog: 5x geniet van het warme weer op het water

Varen met dit warme weer is een absolute must. Er staat een lekker briesje op het water en daarnaast neem je gemakkelijk een verkoelende duik. Maar welke voorbereidingen moet je nu treffen voordat je tijdens een hittegolf het water opgaat?

1. IJskoude drankjes

Op een onvergetelijke dag mogen ijskoude drankjes en lekkere hapjes natuurlijk niet ontbreken. Zorg er dus voor dat de koelbox goed gevuld is met koelelementen of dat de koelkast naar behoren werkt.

2. Bescherming

Daarnaast brandt de zon extra hard aan boord door de weerspiegeling van het water. Zorg er dus voor dat je je goed insmeert om verbrandingen te voorkomen.

3. Het water in

Voor de waterratten onder ons die graag een duik vanaf het dek nemen, zorg ervoor dat je zeker weet dat het water diep genoeg is want dit kan nare ongelukken voorkomen. Ben je er daarnaast van bewust of je in het betreffende gebied wel mag zwemmen, in sommige kanalen is dit verboden.

4. Veiligheid voorop

Gaat de hond mee het water op? Zorg ervoor dat je ‘m vastlegt of een zwemvest aantrekt. Ook al kan je hond zwemmen, het koude water kan de hond plotseling verlammen. Ook met dit warme weer heeft het open water nog geen prettige temperatuur.

5. Kom niet stil te liggen

Maar zorg er daarnaast natuurlijk altijd voor dat je schip technisch in perfecte staat is. Niemand wil op een mooie dag stil komen te liggen! Ship Install neemt deze zorg graag op zich, zodat u met een gerust hart het water op kunt.