Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Binnenvaartcertificaat

Heeft u al een geldig certificaat?

Op 30 december 2018 veranderen de regels van binnenvaartcertificaten. Vanaf dat moment geldt een certificaatplicht voor alle drijvende werktuigen en pleziervaartuigen met een afmeting van ≥ 20 meter en/of 100 m³.

Wij zorgen voor uw binnenvaartcertificaat

Ship Install ontneemt u graag al uw zorgen op het gebied van het binnenvaartcertificaat. We verzorgen de keuring voor u en voeren de eventuele aanpassingen direct voor u uit. Uiteraard wordt de keuring verzorgd door een ILT aangewezen keuringsinstantie waar wij nauw mee samenwerken. Nadat eventuele aanpassingen zijn uitgevoerd bespreken wij de voortgang met de keuringsinstantie en verzorgen de uiteindelijke aanvraag van het certificaat.

Overgangsregeling

Let op, het certificaat dient uiterlijk 1 november 2018 te zijn aangevraagd, dus wacht hier niet langer mee! Schepen die na 1 november 2018 worden aangemeld voor een certificaat zullen vrijwel zeker niet voor 30 december 2018 zijn gecertificeerd en kunnen geen gebruik meer maken van de overgangsregeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@shipinstall.nl, via het online contactformulier of telefonisch via 0416 665 335.