Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Service bezoeken buiten Nederland

Service bezoeken buiten Nederland

Ship Install is absoluut niet beperkt tot de landsgrenzen en staat ook daarbuiten altijd klaar voor haar klanten. Wanneer er zich een probleem voordoet zijn wij de eersten die het vliegtuig instappen om het probleem te verhelpen. Een zogenoemd servicebezoek plannen wij samen met u op een zo kort mogelijke termijn, zodat u zo snel mogelijk weer van alle problemen af bent. Ship Install heeft al flink wat vliegvelden bezocht, verspreid over de hele wereld.

Spanje

Zo zijn we in Norddeich, Duitsland geweest voor verschillende service werkzaamheden aan een Princess 54. Maar ook in Engeland, België, Italië, Koeweit, Spanje en zelfs Suriname, Australië en het kleine eilandje Réunion. Waar u ons ook ter wereld nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Miami

In Frankrijk hebben we verschillende schepen opgeknapt of opgebouwd na transport, zoals in La Grande-Motte. Het opbouwen van een schip na transport hebben we ook gedaan in  Nordhavn, Denemarken. Hier hebben we een V53 gebruiksklaar opgeleverd.

Buitenland

We bezoeken u dus niet alleen in het geval van problemen, maar ook wanneer uw nieuwe jacht wordt opgeleverd of wanneer er de nodige uitleg vereist is zoals in Australië het geval was.
Naast dat service uiteraard bij ons op nummer 1 staat, is het natuurlijk super gaaf om zoveel van de wereld te zien. Zo hebben we mogen ervaren dat in Tromsø de zon ’s nachts niet onder ging en het gedurende de hele tijd licht bleef zoals op de foto te zien is.