Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
In het wiel van

Terugblik op een zonovergoten wielerdag

Wat hebben we genoten afgelopen weekend! We kijken met z’n allen terug op een zeer geslaagde en zonovergoten wielerdag. Samen met de prominenten Marianne Vos, Ghita en Chantal Beltman en Maarten den Bakker hebben de deelnemers flink wat kilometers gemaakt in Heusden en omgeving. Alle deelnemers hebben in drie rondes zo’n 90 kilometer afgelegd. Gedurende de dag werd er verslag gelegd door de regionale radiozender Oké FM, waardoor de dag voor iedereen van een afstand te volgen was.

In het wiel van…

In de ochtend hebben de prominenten onder leiding van Frits Barend wat over zichzelf verteld en hebben we een mooie groepsfoto gemaakt. Nadat de eerste kilometers in de benen zaten, heeft Jelle de deelnemers met trots meer verteld over Ship Install en de werkzaamheden en projecten die we tot nog toe hebben uitgevoerd.

Boei35

Na de laatste ronde konden we ons lekker opfrissen bij Boei35 en hebben we daar onder het genot van verschillende hapjes en een drankje de dag nog eens doorgenomen met elkaar. Als prachtige afsluiter hebben we een bedrag van €1.250 aan Het Koesterkwartier mogen overhandigen en mogelijk loopt dit bedrag zelfs nog op!

Wij kijken terug op een geslaagde dag en willen alle deelnemers, vrijwilligers en de organisatie bedanken!