Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Wereldwijde service

Summer of 2019

De zomer in Nederland is aangebroken en de eerste hittegolf hebben we alweer achter de rug. Niet alleen in Nederland is het hoogseizoen wat betreft de pleziervaart aangebroken, maar ook in andere delen van de wereld schijnt de zon volop. Dit betekent automatisch dat veel van onze klanten het water opgaan en zij zijn niet alleen binnen Europa te vinden. Ship Install staat wereldwijd voor haar klanten klaar en de afgelopen tijd zijn we dan ook weer een aantal keer op pad geweest.

Ship Install helpt door heel Europa en daarbuiten…

Zo zijn we  de afgelopen maanden werkzaam geweest in Cuba, Italië, Griekenland, Kroatië en Duitsland. In Cuba hebben we een klant geholpen nadat er een Raymarine storing werd geconstateerd, wij zijn zo snel mogelijk aan de slag gegaan en hebben de klant weer op weg gestuurd. Griekenland hebben we bezocht om een elektra probleem op te lossen in een Fairline. In Kroatië worstelde een klant met een elektra probleem aan het dak. Dit probleem hebben we zo snel mogelijk verholpen zodat de klant zo snel mogelijk weer het water op kon. Ten slotte zijn we onlangs ook in Duitsland geweest, hier hebben we camera’s aan boord geïnstalleerd waarvan de beelden in de boot zelf te zien zijn, zodat zichtbaar is wat er zich in en om de boot afspeelt. Niet alleen zijn de beelden te raadplegen op de boot, maar ook wanneer er niemand aanwezig is, zijn de beelden te raadplegen op ieder mobiel device.

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van camera systemen aan boord of behoefte aan andere informatie? Neem dan contact met ons op!