Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Vaarroute Zeeland

Ship Install vaarroute 3: Zeeland

Zeeland is een provincie met een aantal schitterende en avontuurlijke vaarroutes. Naast mooie vaarroutes zijn er ook tientallen terrasjes waar je uitermate kunt genieten van de gezelligheid die Zeeland met zich mee brengt! Met een combinatie van rijke natuur en geschiedenis zijn alle ingrediënten voor een fantastische vaarroute aanwezig.

Verschillende vaarroutes

Drie van de populairste plaatsen in Zeeland zijn Middelburg, Vlissingen en Domburg. Vanuit deze locaties heb je vele mogelijkheden om door heel Zeeland te varen. Zo zou je bijvoorbeeld de keuze kunnen maken om een lange tocht te maken van Vlissingen naar Goes, deze duurt 8 uur. Een kortere vaarroute is natuurlijk ook mogelijk, zo kan je van Marina Port Zélande naar Bruinisse varen in maar 2 uurtjes!

Vaarroute Zeeland

Noordzee gerechten & activiteiten

Als er een provincie in Nederland gespecialiseerd is in Noordzee gerechten, dan is het Zeeland wel! Je kunt gemakkelijk aanmeren op diverse locaties om te genieten van Zeelands beste terrasjes en Noordzee gerechten. Als je op zoek bent naar leuke activiteiten dan zit je in Zeeland helemaal goed! Zo kan je in Vlissingen een Reptielenzoo bezoeken en kan je in Middelburg naar een Escaperoom, en dit zijn slechts twee van de vele activiteiten!

Veel vaarplezier!

Genoeg reden dus om een van de vele vaarroutes in Zeeland uit te proberen! Bepaal van tevoren duidelijk wat je vaarroute gaat zijn en waar je eventueel kan aanmeren om even lekker te genieten van het mooie landschap van Zeeland.

Wij wensen je veel vaarplezier!