Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
B&G Autopilot

B&G Autopilot

De instrumenten en stuurautomaten van B&G’s- leveren uitstekende resultaten voor zeilers. Of u nu een pleziervaarder of clubracer bent, B&G heeft een passend systeem voor u. De autopilot van B&G geeft betrouwbare controle over uw boot onder de zwaarste omstandigheden. B&G stuurautomaten hebben ’s werelds beste stuurlieden naar de overwinning gestuurd in diverse races in ieder gedeelte van de oceaan.

Over B&G

B&G staat al 50 jaar aan de top van de zeilinnovatie. Wordt u gemotiveerd door de spanning van uw volgende race of heeft u een passie voor cruisen? De elektronica van B&G is speciaal voor u ontworpen. B&G is goed in het ontwikkelen van nieuwe technologie, die door de besten ter wereld en in de meest uitdagende omstandigheden op de proef worden gesteld. U zal merken dat de producten van B&G van hoge kwaliteit zijn en de avonturen van schippers inspireert.

Neem contact op met Ship Install

Bent u op zoek naar een Autopilot van B&G, maar heeft u behoefte aan advies voor de juiste keuze? Ship Install is dealer van B&G Marine en helpt u graag verder. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een professioneel advies.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Dometic Airco

Dometic Airco

Webasto Verwarming

Webasto verwarming

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast