Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
b&g vhf

B&G VHF

B&G is een luxe merk met een passie voor zeilen. De apparatuur is terug te vinden op wedstrijdjachten, maar misstaat ook niet wanneer u niets liever doet dan cruisen. Een VHF van B&G is dus voor iedere zeiler een aanvulling. B&G is al ruim 60 jaar een vooraanstaande speler op het gebied van zeilinnovatie. Bent u op zoek naar de ultieme communicatie op het water? De VHF van B&G helpt u met de nieuwste technologie, gebruiksvriendelijke menu’s en uitstekende prestaties.

Communicatie met VHF B&G

De producten van B&G bieden een dubbele-kanaal-communicatie met AIS-ontvangst en VHF via een enkele antenne. De unieke “TrackYourBuddy” functie, kan de posities van drie vrienden weergeven. Gebruik AIS met kaartplotters voor een volledig geïntegreerd navigatie- en veiligheidssysteem. Of u nu een handheldsysteem gebruikt voor de bediening met één duim of een vast gemonteerde VHF-eenheid met toegewezen kanaaltoetsen: de menu’s zijn altijd eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Alle B&G Sailing VHF-radio’s zijn uitgerust met een noodknop, voor momenten op zee waar u hulp nodig heeft.

Ship Install

Bent u op zoek naar een VHF van B&G, maar heeft u behoefte aan advies voor de juiste keuze? Ship Install is dealer van B&G Marine en helpt u graag verder! Neem telefonisch via 0416 – 665 335 of per e-mail contact met ons op voor een professioneel advies.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Dometic Airco

Dometic Airco

Webasto Verwarming

Webasto verwarming

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast