Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
 

Bootverwarming

Bootverwarming is er in veel verschillende soorten, maten en merken. Verwarming is behoorlijk belangrijk op uw vaartuig, wanneer u deze gebruikt op wateren. Midden op zee kan de temperatuur namelijk behoorlijk dalen. Heeft u op dat moment geen bootverwarming beschikbaar? Dan kunt u uzelf niet volledig beschermen tegen de kou. Ship Install heeft goede samenwerkingen met diverse merken en focust zich op de verkoop van maritieme producten en de afbouw van jachten, boten en zeilschepen.

Webasto bootverwarming

Webasto bootverwarming geeft warmte tijdens koude dagen op zee. De verwarmingen van Webasto zijn essentieel als u tijdens herfst- en winterdagen het water op gaat met uw jacht. Ship Install werkt al jarenlang samen met Webasto en hierdoor is het contact met dit maritieme merk enorm goed. Bent u op zoek naar Webasto bootverwarming? Dan zijn wij de perfecte partner voor u.

Bootverwarming kopen

Wilt u bootverwarming kopen? Dan bent u bij de experts van Ship Install zeker weten aan het juiste adres. Bij ons heeft u een ruime keuze uit diverse verwarmingen, denk bijvoorbeeld aan de scheepsverwarming van Webasto, deze verwarmingen zijn bijzonder milieuvriendelijk en zijn zeer effectief op ieder soort vaartuig. Een ander bekend en populair merk is Post Marine Heating. Bij Ship Install kunt u ook terecht voor diverse services zoals reparaties en installaties.

Neem contact met ons op

Wij adviseren u graag over de meest geschikte verwarming voor uw (beroeps)vaartuig. Wilt u meer zien van onze merken? Bekijk dan onze merkenpagina. Wilt u meer zien van onze unieke projecten? Bekijk dan eens onze uitgebreide pagina met projecten. U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen voor een advies op maat. Heeft u vragen voor onze experts? Dat kan via de contactpagina of via 0416 665 335. We helpen u graag verder.