Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
AntiRoll Cruising Speed
High Speed - 1
Zero Speed - 1

DMS Holland AntiRoll All-In-One

(Naar verwachting verkrijgbaar vanaf 2e kwartaal 2019)

AntiRoll, de door DMS Holland gepatenteerde dubbelassige vinstabilisator, is de basis voor AntiRoll All-In-One. De werking ervan is gebaseerd op hetzelfde principe. Als het jacht stil ligt maken de vinnen een klappende beweging. Bij kruissnelheid roteren de vinnen zoals traditionele vinnen maar door de ‘high aspect’ vorm hebben ze minder weerstand. De stabilisatie bij hoge snelheid is toegevoegd en maakt het systeem tot een ware multifunctionele, all-in-one stabilisator zonder concessie te doen aan de prestatie in één van de omstandigheden. Bij hogere snelheden worden de vinnen namelijk volledig achter de spiegel van het jacht geklapt. Daar kunnen de vinnen het jacht zowel trimmen als het rollen en deinen van het jacht dempen. De vinnen kunnen achteraf eenvoudig achterop de spiegel van een jacht worden gemonteerd en geven op die wijze een positieve bijdrage aan de snelheid en verminderen daarmee de weerstand en het brandstofverbruik.

Cruising Speed, High Speed en Zero Speed

Bij Cruising Speed roteren de vinnen zoals traditionele vinnen maar door de ‘high aspect” vorm van de vinnen hebben ze veel  minder weerstand. Bij High Speed worden de vinnen volledig ingeklapt achter de spiegel. In deze positie kunnen ze het jacht tijdens het snelvaren zowel trimmen als het rollen en deinen dempen. Bij Zero Speed maken de vinnen een flappende beweging.

Ship Install

Ship Install is dealer van DMS Holland en helpt u graag verder! Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een professioneel advies.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Dometic Airco

Dometic Airco

Webasto Verwarming

Webasto verwarming

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast