Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
DMS

DMS Universal

Geavanceerd besturingssysteem voor alle jachten met bestaande hydraulische vin stabilisatoren.

Vaak komt het voor dat alleen het besturingssysteem van de bestaande vin stabilisatoren onder een jacht niet meer goed werkt door storing, veroudering of doordat onderdelen niet meer te krijgen zijn. En als de vinnen zelf en het mechanische/hydraulische gedeelte nog uitstekend werken en zelfs nog decennialang mee kunnen, is het zonde om te kiezen voor een volledig nieuw kostbaar stabilisatie systeem.

De juiste oplossing is dan het vervangen van de defecte besturing door de DMS Universal. Een door DMS Holland ontwikkeld modern digitaal besturingssysteem dat is uitgerust met de modernste technieken, zoals een CAN-bussysteem, een kleuren ‘touch screen’ en een elektronische multi-term controller die voorzien is van ingenieuze stabilisatie-algoritmes.

De DMS Universal is ook verkrijgbaar in ‘advanced’ uitvoering. Deze heeft naast de zero speed-functie ook nog een aantal andere bijzondere functionaliteiten.

Ship Install

Ship Install is dealer van DMS Holland en helpt u graag verder! Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een professioneel advies.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Dometic Airco

Dometic Airco

Webasto Verwarming

Webasto verwarming

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast