Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Brandblusser boot

FirePro Brandblusser 20 op uw boot

Met de FirePro Brandblusser 20 op uw boot kunt u veilig het water op. Op iedere boot, of dit nu een groot jacht of een kleine motorboot is, hoort een brandblusser aanwezig te zijn. De FirePro 20 is geschikt voor het doven van brandend hout, vloeistoffen en gassen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over veiligheid op het water? Neem gerust contact op met Ship Install. Onze deskundige medewerkers geven u graag meer informatie en een professioneel advies.

Welke brandblusser heeft u nodig op uw boot?

Ship Install is dealer van FirePro Benelux en helpt u graag met uw keuze voor een geschikte brandblusser voor uw boot. In het assortiment van Ship Install vindt u diverse FirePro producten voor uw boot om brand te bestrijden en om schade te voorkomen. De FP-20 is het kleinste type uit ons assortiment en is zeer geschikt voor brandbestrijding bij computers en kleine schakelkasten. De brandblusser kan zowel elektrisch als door middel van een thermocord worden geactiveerd. Naast deze kleine variant bieden wij ook de FP-40 en FP-80 aan. Deze brandblussers zijn meer geschikt voor grotere boten.

De voordelen van een FirePro brandblusser op uw boot:

Brandblussers van FirePro hebben de volgende voordelen voor u:

  • Het zijn volledig ISO gecertificeerde blussystemen.
  • Het is onschadelijk voor mens, dier en milieu.
  • Het heeft een minimale levensduur van 15 jaar.
  • Het voorkomt brand- en blusschade aan uw boot

Ship Install adviseert u graag

Ook voor grotere (technische) ruimten zijn de brandblussers van FirePro zeer geschikt. Ship Install adviseert u als dealer van FirePro graag bij het kiezen van een brandblusser voor uw boot. Als gecertificeerd dealer van FirePro Benelux helpen wij u graag met de installatie en de keuringen van de blussystemen. Heeft u behoefte aan meer informatie? Wij helpen u graag verder! Neem voor een professioneel advies telefonisch contact op via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen wanneer u meer informatie wenst te ontvangen.

Informatie aanvragen FirePro Benelux

Aanbevolen producten

FirePro 40

FirePro Brandblusser FP-40

FirePro 80

FirePro Brandblusser FP-80

Dometic Gasmelder

Dometic Gasmelder