Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Flir M300

Flir M300

Krachtig, flexibel, duurzaam en award-winning is hoe we de M Serie van FLIR kunnen omschrijven. De FLIR M300 serie met nachtvisie is hier een onderdeel van. Dankzij de FLIR M300 wordt er een nieuwe standaard gezet voor veilige scheepvaart in de nacht. Het is met de M300 mogelijk om alles goed en helder te zien in zowel het donker als bij mistig weer. De camera creëert beelden met behulp van warmte, hiermee worden subtiele temperatuurverschillen voor iedereen zichtbaar. De 360​​° camera zorgt ervoor dat niks gemist wordt. FLIR-camera’s worden dagelijks ingezet door militairen, first responders en commerciële professionals voor navigatie en om bedreigingen en zoek-en reddingsmissies te detecteren.

De M300-serie biedt zichtbare en thermische modellen met één sensor, evenals multispectrale systemen met dubbele sensor. Tevens uitzonderlijk goed te connecten met navigatieschermen van toonaangevende elektronische scheepvaart merken en beveiligingssystemen.

STABILISATIE

De M300  is ontworpen ​​met robuuste schokbescherming en een IP56-geclassificeerde behuizing. Tevens zorgt de actieve gyro-stabilisatie op de M300 ervoor dat alles nog steeds scherp te zien is wanneer het water zeer turbulent is.

Ship Install adviseert u graag

Als gecertificeerd FLIR dealer in Nederland bieden wij u alle mogelijke opties en kunnen wij u ten allen tijde informeren over de FLIR M300-serie. U kunt contact met ons opnemen via 0416-665335 of per e-mail info@shipinstall.nl

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Dometic Airco

Dometic Airco

Webasto Verwarming

Webasto verwarming

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast