Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Flir M400

Flir M400

Krachtig, flexibel, duurzaam en award-winning: dat is de M Serie van FLIR. Onderdeel van de FLIR M Serie is de FLIR M400 camera met thermische nachtvisie. De FLIR M400 is een veelzijdig en krachtig mariene camerasysteem. De camera’s in de M Serie zijn ontworpen voor de identificatie van zowel objecten als personen op zowel korte als lange afstand. De geavanceerde 640 x 480 sensor levert scherpe thermische videobeelden in totale duisternis en schemering. Extra veiligheid om targets te identificeren wordt in de FLIR M Serie gewaarborgd door de geïntegreerde HD-kleur camera en strakke LED lichtbundel.

Optische thermische zoomlens FLIR M Serie

De FLIR M400 heeft een continue optische thermische zoomlens (tot wel 4X), die vaartuigen of andere objecten al van ver in kaart kan brengen. Daarnaast zorgt gyro-stabilization voor een uitermate gestabiliseerd beeld. Radar tracking en optionele video verliezen potentiële gevaarlijke targets geen enkel moment uit het oog.

Ship Install adviseert u graag

Als uw gecertificeerd FLIR dealer in Nederland bieden wij u alle mogelijke opties en staan wij voor u klaar om u uitgebreid te informeren over de FLIR M Serie. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het online contactformulier.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Dometic Airco

Dometic Airco

Webasto Verwarming

Webasto verwarming

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast