Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Flir M400

Flir M400

Krachtig, flexibel, duurzaam en award-winning: dat is de M Serie van FLIR. Onderdeel van de FLIR M Serie is de FLIR M400 camera met thermische nachtvisie. De FLIR M400 is een veelzijdig en krachtig mariene camerasysteem. De camera’s in de M Serie zijn ontworpen voor de identificatie van zowel objecten als personen op zowel korte als lange afstand. De geavanceerde 640 x 480 sensor levert scherpe thermische videobeelden in totale duisternis en schemering. Extra veiligheid om targets te identificeren wordt in de FLIR M Serie gewaarborgd door de geïntegreerde HD-kleur camera en strakke LED lichtbundel.

Optische thermische zoomlens FLIR M Serie

De FLIR M400 heeft een continue optische thermische zoomlens (tot wel 4X), die vaartuigen of andere objecten al van ver in kaart kan brengen. Daarnaast zorgt gyro-stabilization voor een uitermate gestabiliseerd beeld. Radar tracking en optionele video verliezen potentiële gevaarlijke targets geen enkel moment uit het oog.

Korte- en langeafstandsdetectie

De thermische camera van de FLIR M400 is voorzien van een 4x optische zoomlens. Hierdoor blijft het doelwit kraakhelder en scherp, zelfs bij een maximale vergroting.

Bestand tegen zware omstandigheden

De robuuste, waterdichte Gimbal behuizing met automatische raamverwarming houdt het beeld helder. Daarnaast zorgt de gyro-stabilization voor een stabiel zicht in onvoorspelbare wateren.

Ship Install adviseert u graag

Als uw gecertificeerd FLIR dealer in Nederland bieden wij u alle mogelijke opties en staan wij voor u klaar om u uitgebreid te informeren over de FLIR M Serie. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het online contactformulier.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Dometic Airco

Dometic Airco

Webasto Verwarming

Webasto verwarming

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast