Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Garmin Radar

Garmin Radar

Bent u op zoek naar een Garmin radar? Ship Install heeft een breed assortiment Garmin radars. We hebben zowel radarkoepels als open-array radars. Voor iedere boot is er een geschikt systeem. Wilt u goede navigatie apparatuur op uw boot inclusief scherpe beelden met een betere doelenscheiding? Kies voor een radar van Garmin. Ship Install staat voor u klaar bij uw keuze.

Hoe werkt een Garmin radar?

Een Garmin radar is essentieel voor de navigatie op uw boot. Bovendien is het een belangrijk instrument om het vaargebied in de buurt van uw boot in kaart te brengen. Hoe doet een radar dit? Eigenlijk is het antwoord heel simpel. Een radar zendt continu pulsen uit om objecten en andere schepen te kunnen detecteren. Dit gebeurt wanneer pulsen worden teruggekaatst door de aanraking met het andere object. De radar vangt de teruggekaatste pulsen op en zit dit om in lichtpuntjes die u kunt zien op een scherm. Een radar zet altijd uw boot als middelpunt en zendt veel pulsen uit. Het beeld wordt hierdoor voortdurend vernieuwd, zodat u altijd 360 graden beeld krijgt van de vaaromgeving.

Haal meer informatie uit de radar

Om een accuraat overzicht te krijgen van uw omgeving op het water is een radar een van de beste instrumenten. Maar wist u dat een radar u veel meer informatie kan geven? Koppel de radar aan verschillende andere systemen zoals GPS. Zo krijgt u meer informatie over uw eigen vaarpositie. Het is ook mogelijk om uw radar te koppelen aan stuurautomaten of elektrische kompassen. Met zo’n koppeling vaart u altijd de juiste koers op een efficiënte manier. En er is nog veel meer mogelijk. Bij Ship Install staan we graag voor u klaar om alle mogelijkheden bespreken.

Neem contact op met Ship Install

Wilt u meer informatie over de Garmin radar en de mogelijkheden? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder. Met ons brede assortiment is er altijd een radar die bij uw situatie past. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 (0)416 665 335. Direct en snel antwoord op al uw vragen.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Dometic Airco

Dometic Airco

Webasto Verwarming

Webasto verwarming

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast