Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Garmin Sonar

Garmin Sonar

Met Garmin Sonar tilt u het vissen naar een compleet nieuw niveau. De Sonar Modules kunt u direct aan uw kaartplotter toevoegen voor scherpere scanningecholood beelden op het water. Ship Install is uw maritieme partner voor de producten van Garmin. Wij helpen graag bij het installeren en onderhouden van een van de Sonar modellen bij u aan boord. Eventueel kunnen wij ook reparaties uitvoeren. Zo bent u van alle gemakken voorzien. Wilt u meer weten over Garmin Sonar of onze dienstverlening? De experts van Ship Install helpen u graag verder.

Verschillende modellen van Garmin Sonar

Als dealer van Garmin zijn er vier verschillende modellen beschikbaar die wij u direct kunnen aanbieden. Elk model heeft unieke eigenschappen en functies. We zetten de vier modellen voor u op een rij:

  • GSD™ 26: Het beste van twee werelden komt samen in dit Garmin Sonar model; betere doelseparatie in diep water en de mogelijkheid om te focussen op speciale frequenties om u op de vangst van bepaalde soorten vis te richten.
  • GSD™ 25: Deze sonarmodule is bedoeld voor de serieuze sportvisser en betreft een externe netwerkoplossing voor het opsporen van vis en het afspeuren van de bodem. De GSD™ 25 is uitgerust met kaartplotters uit de GPSMAP 8000- of GPSMAP 7600-serie in een netwerk.
  • GSD™ 24: De moderne technologie waar de GSD™ 24 mee is uitgerust, bevat een superieure doelseparatie en bodemanalyse. Het systeem is compatibel met diverse transducers. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar de grootste vis of een gevaarlijke diepte, met de GSD™ 24, zit u altijd goed.
  • GCV™ 10: De Garmin GCV™ 10 black box sonar is uitermate geschikt om in zowel zoet als zout water vis op te sporen. Het systeem voegt zowel SideVü als ClearVü met CHIRP Scanning Sonar-technologie toe aan uw Garmin-kaartplotter.

Twijfelt u tussen de modellen en weet u niet welke het meest geschikt is voor uw situatie? Onze deskundige medewerkers kunnen u hierover meer informatie geven. Bovendien krijgt u altijd een passend advies. Zo weet u zeker dat u de juiste tools gebruikt bij uw sportieve avonturen op het water.

Neem contact op

Voor meer informatie over Garmin Sonar en de verschillende modellen neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. Ship Install is graag uw maritieme partner.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Garmin Kaartplotter

Garmin kaartplotter

Webasto Verwarming

Webasto verwarming

Webasto Koelkast

Webasto Koelkast