Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Koelkast boot

Koelkast boot

Wilt u een koelkast voor uw boot kopen? Ship Install is de specialist op het gebied van hoogwaardige maritieme producten. Een koelkast voor uw boot koopt u dan ook eenvoudig en snel bij Ship Install. Wij hebben meer dan 17 jaar ervaring in de bouw en afbouw van boten, zeiljachten en andere vaartuigen en de daarbij behorende verkoop van maritieme producten waaronder koelkasten voor op boten en jachten. Door onze ruime ervaring zijn wij uw vertrouwde partner op het gebied van maritieme producten.

Diverse koelkasten voor uw boot

Vanzelfsprekend bent u op zoek naar kwaliteit in de kombuis. Ship Install heeft samenwerkingen met verschillende merken die kwalitatieve koelkasten speciaal voor boten produceren en verkopen, bijvoorbeeld Webasto Marine. Dit merk produceert samen met Indel (een grote koelkastfabrikant), koelkasten die werken onder alle omstandigheden, dat is natuurlijk ook nodig op het water. Een koelkast aan boord van uw vaartuig moet namelijk de hevige bewegingen van onder andere golven kunnen weerstaan. Een ander goed en bekend merk is Dometic. Dit merk heeft een divers assortiment met huishoudelijke apparatuur dat perfect op vaartuigen geïnstalleerd kan worden. Eén van de producten die wij veel verkopen is de Dometic koelkast, dit is een zeer betrouwbare koelkast aan boord. Wanneer u zorgeloos wilt genieten van gekoelde drankjes en eten aan boord, dan is een koelkast van Dometic op uw boot zeker aan te raden. Het tijdloze design van deze boot koelkast past in letterlijk ieder interieur van elk vaartuig.

Neem contact op met Ship Install

Bent u op zoek naar een moderne koelkast voor de boot en wilt u graag wat meer informatie? Wij werken met een team van ervaren specialisten die uw vragen met plezier vakkundig beantwoorden. Wilt u meer van ons assortiment zien? Bekijk dan onze uitgebreide merkenpagina. Neem telefonisch contact op via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen, wij nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met u op.