Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Marifoon kopen

Wilt u een marifoon kopen? Ship Install is gespecialiseerd in de verkoop en montage van maritieme producten. Wij hebben meer dan 17 jaar ervaring in de bouw en afbouw van jachten en beroepsvaartuigen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitstekend op de hoogte van de laatste trends op het gebied van marifoons.

Wat is een marifoon?

Een marifoon staat voor ‘maritieme telefoon’. Marifoons worden gebruikt om signalen en oproepen uit te zenden en te ontvangen vanaf zee. De marifoon is een essentieel onderdeel voor uw vaartuig. Met dit product heeft u namelijk de mogelijkheid om contact te leggen met andere vaartuigen of mensen aan land. Zonder een marifoon aan boord heeft u geen communicatiemogelijkheden, waardoor wij altijd aanbevelen om een marifoon te kopen.

Welke marifoon moet ik kopen?

Bij Ship Install kunt u een marifoon kopen van de hoogste kwaliteit. Wij verkopen marifoons van superieure merken zoals Raymarine en Simrad. Bent u van plan om een marifoon te kopen, maar weet u niet precies welk model het meest geschikt is voor uw vaartuig? Wij helpen u in dat geval graag verder met de marifoon die het best bij uw boot of jacht past. Bij Ship Install heeft u de keuze uit marifoons van twee verschillende merken:

De marifoons van deze merken zijn weer opgedeeld in verschillende modellen. De marifoons van Raymarine hebben we onder andere in de Ray50 en Ray70 varianten. Bij een Simrad marifoon heeft u de keuze uit bijvoorbeeld de RS90 en RS35.

 

Passend advies over uw nieuwe marifoon

Een marifoon kopen is zeer eenvoudig bij Ship Install. Bent u op zoek naar een moderne marifoon van Raymarine of Simrad en ontvangt u graag passend advies over deze producten? Wij werken met een kernteam van 8 ervaren specialisten en we beschikken allemaal over de juiste expertise om uw vragen te beantwoorden en om uw nieuwe marifoon te installeren op uw jacht of boot. Neem telefonisch contact op via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op!