Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Mastervolt Accu

Mastervolt Accu

Mastervolt heeft voor u de stroomoplossing die u aan boord wenst. Of u nu kiest voor een betaalbare accu of voor de innovatieve en technologische zeer geavanceerde Lithium Ion.

Accu-assortiment

Om het u makkelijk te maken is het Mastervolt accu-assortiment dat bestaat uit 31 typen, onderverdeeld in 6 series en 4 verschillende accutechnologieën. Elke serie heeft zijn eigen pluspunten en varieert in prijs, capaciteit, afmetingen, volume en levensduur.

Alle Mastvoltaccu’s zijn daarnaast onderhoudsvrij, veilig, makkelijk te installeren en zijn ontworpen voor cyclisch gebruik.
Daarnaast hebben alle Mastervolt accu’s schokbestendig gemonteerde positieve en negatieve accuplaten met rubber separatie. Het elektrolyt is in gel of in glasfiber (AGM) geabsorbeerd. Hoogwaardige lood/calcium-legering garandeert behoud van startcapaciteit en zorgt voor te verwaarlozen zelfontlading.

Ship Install adviseert

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste accu, aangezien er rekening gehouden dient te worden met de juiste accucapaciteit. Daarnaast vertellen wij u graag meer over de verschillende series en accutechnologieën die wij u namens Mastervolt kunnen bieden.

Informatie aanvragen Mastervolt

Aanbevolen producten

Mastervolt Acculader

Mastervolt Acculader

Mastervolt Combinatie

Mastervolt Combinatie

Mastervolt Omvormer

Mastervolt Omvormer