Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Mastervolt Combinatie

Mastervolt Combinaties

De Mastervolt combinaties bieden het laden van accu’s, omvormen en meer in één compacte behuizing. Maar dit is nog niet alles; er zijn ook veel extra functionaliteiten toegevoegd zoals stroomondersteuning, systeem parallelgebruik, het laden van een tweede accu en zelfs laden via zonne-energie met behulp van maximum power point tracking (MPPT).

Veelzijdig

De installatie van de Mastervolt Combi is sterk vereenvoudigt door de veelzijdigheid van de Combi. Naast dat dit product uw start- en gebruikersaccu’s snel en volledig laadt, zorgt het ook voor een stille, betrouwbare en schone AC voorziening. De Mastervolt Combi is verkrijgbaar in twee verschillende varianten:

  • Mass Combi: de beste oplossing voor een omvormervermogen tot 2500 W en daarmee ideaal voor recreatieve toepassingen.
  • Mass Combi Ultra: de Mass Combi Ultra is uitermate geschikt voor een omvormervermogen van 3000 W of meer. Deze Combi beschikt over de allernieuwste technologie met een snelle digitale signaalprocessor (DSP) bediening en ultracompacte V6-omvormerontwerp.

Mastervolt dealer

Als Mastervolt dealer bieden wij u alle zorg op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij precies hoe deze apparatuur het best tot z’n recht komt bij u aan boord. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen Mastervolt

Aanbevolen producten

Mastervolt Acculader

Mastervolt Acculader

Mastervolt Omvormer

Mastervolt Omvormer

Mastervolt Accu

Mastervolt Accu