Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Mastervolt Elektrisch

Mastervolt Hybride

Elektrisch varen wordt steeds populairder en krijgt steeds meer aandacht. Niet heel verrassend aangezien elektrisch varen rustig is en door het ontbreken van trillingen van een verbrandingsmotor, is het ook nog eens ontzettend comfortabel. Vanzelfsprekend is het ook nog eens heel milieuvriendelijk en niet voor niets worden er wereldwijd steeds meer ‘groene’ zones geïntroduceerd waar alleen nog maar elektrisch gevaren mag worden.

Systemen voor elektrisch varen

Mastervolt biedt complete systemen voor elektrisch varen tot 20 kW of aangepaste oplossingen met een hogere capaciteit (tot 40 kW). Deze zijn ontwikkeld in samenwerking met experts op dit gebied. Alle motoren worden geleverd inclusief motorcontroller, kabels, display/monitor, contactsleutel, hoofdschakelaar en hoofdzekering. Op het gebied van ontwerp, materiaalgebruik en vorm van gashendels zijn er tal van mogelijkheden, deze bespreken wij graag met u.

Advies van Ship Install

Begrijpelijk is het wanneer u vragen heeft met betrekking tot het elektrisch varen, aangezien dit een nog vrij nieuw gegeven is. Wij staan uiteraard voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Informatie aanvragen Mastervolt

Aanbevolen producten

Mastervolt Acculader

Mastervolt Acculader

Mastervolt Accu

Mastervolt Accu

Mastervolt Omvormer

Mastervolt Omvormer