Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
 

Mastervolt

Mastervolt

Mastervolt

Als jachteigenaar verwacht u van stroom aan boord hetzelfde gemak als van elektriciteit thuis. Van navigatie software tot verwarming: alles moet betrouwbaar werken. Mastervolt is in Nederland marktleider op het gebied van stroom aan boord en ontwerpt professionele accu’s, laders en energiemanagementsystemen in de maritieme wereld. De meest krachtige jachten, zoals die van de Volvo Ocean Race, zijn uitgerust met de betrouwbare, lichtgewicht en veelzijdige producten van Mastervolt. Ship Install is trots om als dealer van Mastervolt u van stroom aan boord te voorzien en deze producten te kunnen installeren.

Aanvragen +31 (0)416 665 335

Producten van Mastervolt

Mastervolt Acculader

Mastervolt Acculader

Comfort, veiligheid en luxe: dat zoekt u niet alleen thuis maar ook aan boord. U verwacht als booteigenaar dat de stroom aan boord hetzelfde is als thuis. De acculaders van Mastervolt blijven onder alle condities hun werk doen.

Mastervolt Omvormer

Mastervolt Omvormer

Mastervolt sinusomvormers zetten de spanning van 12V of 24V accu’s probleemloos om naar 230V/50Hz of 120V/60Hz. Op deze manier geniet u van alle comfort, net zoals thuis.

Mastervolt Combinatie

Mastervolt Combinaties

De Mastervolt combinaties bieden het laden van accu’s, omvormen en meer in één compacte behuizing. Maar dit is nog niet alles; er zijn ook veel extra functionaliteiten toegevoegd.

Mastervolt Accu

Mastervolt Accu

Mastervolt heeft voor u de stroomoplossing die u aan boord wenst. Of u nu kiest voor een betaalbare accu of voor de innovatieve en technologische zeer geavanceerde Lithium Ion. Alle Mastvoltaccu’s zijn onderhoudsvrij, veilig en ontworpen voor cyclisch gebruik.

Mastervolt Elektrisch

Mastervolt Hybride

Mastervolt sinusomvormers zetten de spanning van 12V of 24V accu’s probleemloos om naar 230V/50Hz of 120V/60Hz. Op deze manier geniet u van alle comfort, net zoals thuis.

Mastervolt Dealer

Als Mastervolt dealer kunnen wij u zowel in de werkplaats in Heusden als bij u op locatie helpen. Naast de perfecte installatie van deze kwaliteitssystemen zorgen wij ook voor onderhoud en eventuele reparaties. Ship Install kan als Mastervolt dealer niet alleen uw producten installeren, maar ook onderhouden en repareren. Bekijk de producten van Mastervolt op onze website of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.