Servicegerichte maatwerkoplossingen
in jacht- en beroepsvaart.

Ship Install verzorgt montage, reparatie en onderhoud aan uw jacht

Al 15 jaar verzorgt Ship Install de bouw en afbouw van motorjachten, zeiljachten en beroepsvaartuigen. Wij zijn gespecialiseerd in het complete onderhoud van jachten en bieden een uitstekende storingsdienst. Ook brengen wij uw jacht graag terug in nieuwstaat door het uitvoeren van een refit. Van airconditioning tot centrale verwarming, van sanitaire voorzieningen tot GPS en van navigatie tot satelliettelefonie: wij verzorgen het graag voor u!

Service en kwaliteit met maritieme A-merken

Onze goed opgeleide medewerkers helpen u met een snelle en secure installatie. Bovendien bieden wij u graag onze uitstekende service door heel Europa! Wij zijn gecertificeerd dealer van een groot aantal professionele maritieme A merken: Webasto, Raymarine, Mastervolt, FirePro, Whisperpower, Cruisair, Simrad, B&G, Flir en Post Marine Heating. 

Al uw systemen bij één partij

Wij ontzorgen u graag! Waar u ons ook voor inschakelt, op onze werkplaats in Heusden of bij u op locatie: wij rusten uw schip volledig uit, lossen het probleem voortvarend op en leveren vakwerk. Ship Install zorgt ervoor dat u uw jacht geheel bij één partij kunt laten onderhouden. Wij hebben brede kennis en onze ervaren medewerkers kunnen vrijwel alle denkbare werkzaamheden aan uw jacht uitvoeren. Op deze manier kunnen wij snel schakelen en leren wij u en uw jacht uitstekend kennen.

Bijzondere grote projecten

Naast de montage, reparatie en onderhoud van scheepsaccessoires heeft Ship Install ook bijzondere grote projecten verzorgd. Zo hebben wij verschillende schepen in zijn geheel gebouwd en een unieke Porsche Kineo '27 in originele staat teruggebracht. Bekijk eens een aantal van onze projecten. Op dit moment werkt Ship Install samen met Rijkswaterstaat, Aquatic Drones en andere technische koplopers aan zelfvarende drones. Deze drones zullen in de toekomst dieptemetingen uitvoeren op de binnenwateren en tevens objecten inspecteren. Lees hier meer over de zelfvarende drones.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Wij maken graag tijd voor u vrij, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons online contactformulier invullen, een e-mail versturen naar info@shipinstall.nl of ons telefonisch bereiken op 0416 - 665 335. Bent u nog niet overtuigd? Wij laten graag onze klanten aan het woord, dus kijk gerust eens bij onze klantreferenties.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Ship Install.

Facebook Ship Install LinkedIn Ship Install Instagram Ship Install YouTube Ship Install 

Producten van

Copyright © 2017 Ship Install - Sitemap

Website laten maken door Best4u Group B.V.