Servicegerichte maatwerkoplossingen
in jacht- en beroepsvaart.

Home » Ship Install | Over onze maritieme kwaliteit

Meesterlijk maritiem

Met een kernteam van 8 ervaren specialisten in dienst en een flexibele schil van inleenkrachten, maakt Ship Install haar meesterlijke maritieme kwaliteit waar. Bij ons in de werkplaats in Heusden uitgevoerd, of op uw locatie in Europa of zelfs daarbuiten: er is heel veel mogelijk!

Na het ontwerp van het casco schip door de architect en de bouw ervan elders, kunt u Ship Install ál het vervolgwerk vertrouwd in handen geven. Van zelfs de meest complexe engineering en installatiewerk tot en met het gedetailleerd verzorgen van de complete afbouw. Uiteraard ligt hier de focus op techniek. 

Stipte service: waar u ook bent, wanneer u ook belt

Ship Install is extreem servicegericht. Begrijpelijk, want onze opdrachtgevers stellen terecht de hoogste eisen aan hun vaartuig. U kunt onder alle omstandigheden bij Ship Install rekenen op de snelste reactie en meest secure reparaties, onderhoud en service.

Met drie perfect geoutilleerde serviceauto’s snellen we voor elke reparatie of spoedopdracht naar onze klanten door heel Europa. Onze servicemonteurs zijn ervaren, doorgronden uw probleem ter plekke en zorgen voor een adequate oplossing. Uiteraard repareren wij ook installaties, accessoires en andere onderdelen die niet origineel van Ship Install afkomstig zijn. Het gaat ons erom dat u weer veilig het ruime sop kunt kiezen!

Wilt u ook de service van Ship Install ervaren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vacature

Op dit moment hebben we een vacature voor een marketing en communicatie medewerker (4-8 uur per week) en een Allround Monteur Jachtbouw (fulltime)!
 

Copyright © 2017 Ship Install - Sitemap

Website laten maken door Best4u Group B.V.