Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Meesterlijk maritiem

Met een kernteam van 8 ervaren specialisten in dienst en een flexibele schil van inleenkrachten, maakt Ship Install haar meesterlijke maritieme kwaliteit waar. Bij ons in de werkplaats in Heusden of op uw locatie in Europa of zelfs daarbuiten: er is heel veel mogelijk! Na het ontwerp van het casco schip kunt u Ship Install ál het vervolgwerk in handen geven!

Stipte service

U kunt bij ons onder alle omstandigheden rekenen op secure reparaties, onderhoud en service. Onze servicemonteurs zijn ervaren, doorgronden uw probleem ter plekke en zorgen voor een oplossing. Uiteraard repareren wij ook onderdelen die niet origineel van ons afkomstig zijn. Het gaat ons erom dat u weer veilig het ruime sop kunt kiezen!

Onze partners

Onder het motto ‘Ieder zijn vak, maar we doen het wel samen’ zijn unieke samenwerkingen ontstaan van bedrijven die gezamenlijk alle denkbare werkzaamheden aan uw jacht kunnen uitvoeren. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: De liefde voor watersport en de trots op hun vakgebied! Eén van de vaste partners van Ship Install is Princess Yachts in Heusden.

Vacatures

Werken bij Ship Install betekent werken in een afwisselende, gezellige, informele en succesvolle omgeving. Ben jij een aanvulling voor ons team? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct door te mailen naar info@shipinstall.nl ter attentie van Joost Kooiman.

Referenties van Ship Install

boot reparaties

"Als eigenaar van deze Porsche Kineo kan ik vertellen dat deze restauratie (in originele staat) door Ship Install perfect is uitgevoerd! Het resultaat? Een unieke Porsche Design powerboat waarvan er inmiddels nog maar 1 in de gehele wereld bestaat! Top job geleverd door Ship Install."

Referentie

"Enthousiaste club, goede kennis van zaken, komen hun afspraken na. Super service ook in het weekend, goed bereikbaar. Bijzonder prettig om mee te werken. Petje af mannen ga zo door."

boot reparaties

"Met Ship Install hebben wij een speciale band. Onze eerste samenwerking in 2004 is zo goed bevallen dat wij nog steeds al ons technisch onderhoud en vernieuwingen door hen laten verzorgen. Omdat we lange reizen maken, willen wij een betrouwbare technische partner die altijd klaarstaat. Zelfs als we op zondag uit Turkije bellen! En dat alles tegen een scherpe prijs."

boot reparaties

"Werkkwaliteit van alle medewerkers is uitstekend. Afspraken worden nagekomen. In geval van noodzakelijke spoed staan ze altijd klaar. Ik ben nog nooit een overbodige vervanging of reparatie tegengekomen."

boot reparaties

"Ship Install is een bedrijf dat goed en professioneel te werk gaat. Ze bieden een goede service en zijn van alle markten thuis. Jelle en Joost ga zo door."