Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Post Marine Caminus boiler

Caminus CV ketel

Een CV-ketel moet betrouwbaar en doelmatig zijn want verwarming op uw boot is onmisbaar. Dankzij de kwaliteit van CV installatie Caminus zijn dit geen onbekende termen. Het uitgekiende ontwerp, duurzaamheid, eenvoudige bediening en materiaalkeuze van de Caminus zorgen voor jarenlang probleemloos functioneren.

Eindeloze mogelijkheden

Niet ieder schip heeft dezelfde omvang. Daarom zijn verschillende modellen ontwikkeld. Zo is er altijd een passend systeem beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar enkel een CV- systeem of een CV-systeem met warmwatervoorziening: het is allemaal mogelijk.

De Caminus CV met warmtevoorziening is volledig uitgevoerd in r.v.s. en is daarmee onderhoudsvrij. De watertemperatuur kan door middel van het display worden ingesteld, wat een laag stroomverbruik tot gevolg heeft. Het display is voorzien van een intervalmodule en is traploos.

De Caminus CV-ketels voldoen aan alle door de overheid opgelegde eisen ten aanzien van veiligheid (CE), uitstoot van schadelijke stoffen en rendement.

Ship Install installeert, onderhoudt en repareert

Onze ervaren medewerkers installeren, onderhouden en repareren graag een Caminus CV-ketel aan boord. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en weten hoe belangrijk het is dat de CV-ketel op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Benieuwd naar onze service?

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Blue Line

Post Marine Blue Line combi

Webasto Airco

Webasto Airco

Dometic Airco

Dometic Airco