Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Interceptor DHM1050

Een nieuw project waar wij erg trots op zijn om aan mee te mogen werken; De Interceptor DHM1050. In opdracht van De Haas Maassluis B.V. werken wij aan een grote serie nieuwe interceptors voor de Nationale en Internationale defensie- en veiligheidsindustrie. Ship Install is verantwoordelijk voor de elektronica en navigatiesystemen.

FLIR, Raymarine & Mastervolt

De boot wordt voorzien van een FLIR camera. De warmtebeelden van de FLIR camera tonen ook in de nacht heldere beelden van de omgeving op het water. De veiligheid op het water wordt hiermee sterk vergroot. Daarnaast wordt het navigatiesysteem Axiom van Raymarine ingebouwd. Het is een krachtig en multifunctioneel navigatiesysteem, met ingebouwde RealVision 3D™-sonar, LightHouse 3-besturingssysteem en met razendsnelle ‘quad core’-prestaties.

Genoeg stroom aan boord is essentieel. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van de Mastervolt battery charger. Deze charger biedt continue stroom, ook onder ruw omstandheden op het water.

Advies van Ship Install

Bevindt u zich in de beroeps- of particulieren vaart en u bent op zoek naar een navigatiesysteem, FLIR camera, een Mastervolt battery charger of heeft u een andere vraag neem dan gerust contact op. Wij informeren en helpen u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 0416 665 335 of per mail op info@shipinstall.nl

Datum:

3 januari 2020

Categorie:

All, Pleziervaart, Ship Install