Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Jachtreparatie

Ship Install / Jachtreparatie

Jachtreparatie

Bent u op zoek naar een professional voor de reparatie van uw jacht? Ship Install heeft een eigen reparatiesteiger naast één van de mooiste jachthavens van Nederland: de haven van Vestingstad Heusden. Vanaf deze unieke locatie staat u direct in het centrum van het historische Heusden. Ship Install is gespecialiseerd in jachtreparatie en in het complete onderhoud van motorjachten en zeiljachten. Werkt uw airconditioning of centrale verwarming niet naar behoren? Ship Install helpt u graag met de reparatie van onderdelen op uw jacht.

Maritieme A-merken

Ship Install werkt alleen met A-merken voor het beste eindresultaat. Bij ons is alles erop gericht om met technische installaties het leven aan boord comfortabeler te maken. Wij repareren uiteraard ook onderdelen of accessoires die niet origineel van ons afkomstig zijn. Het gaat ons erom dat u weer zorgeloos het water op kunt!

Jachtreparatie op locatie

Ook voor reparatie van uw GPS en navigatiesysteem kunt u terecht bij Ship Install. Wij helpen u niet alleen bij onze werkplaats in Heusden, maar ook bij u op locatie. Ship Install komt door heel Europa – en daarbuiten – naar u toe. Met veel kennis en ervaring ontzorgen wij u graag bij de reparatie van uw jacht. Neem telefonisch contact met ons op via 0416 – 665 335 of via info@shipinstall.nl.

Datum:

16 november 2017

Categorie:

Pleziervaart, Ship Install