Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Porsche Kineo ’27

Porsche Kineo ’27

Gedurende 20 maanden heeft Ship Install deze Porsche Kineo ’27 in originele staat teruggebracht. Deze speedboot van Porsche is ontwikkeld in de jaren ’80 met de bedoeling om later in productie te gaan. Uiteindelijk zijn slechts drie speedboten van dit type gebouwd, waardoor deze Porsche Kineo zeer bijzonder is! Het collectors item kan een snelheid bereiken tot wel 128 kilometer per uur.

Porsche speedboot

Het onderhoud en de refit van deze Porsche speedboot vergt veel kennis. Ship Install werd verantwoordelijk voor de renovatie van deze unieke Porsche Kineo ’27. De eigenaar zei hierover het volgende: “Als eigenaar van deze Porsche Kineo kan ik vertellen dat deze restauratie (in originele staat) door Ship Install perfect is uitgevoerd! Het resultaat? Een unieke Porsche Design powerboat waarvan er inmiddels nog maar 1 in de gehele wereld bestaat! Top job geleverd door Ship Install.”

Refit van uw boot

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een refit van uw boot bij Ship Install? Neem dan contact met ons op. Met een kernteam van 8 ervaren specialisten in dienst helpen wij u graag met de refit van uw boot. Met producten en technologieën brengen wij uw jacht terug in nieuwstaat.

Datum:

16 november 2017

Categorie:

Pleziervaart, Ship Install