Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Winteronderhoud boot

Ship Install / Winteronderhoud boot

Winteronderhoud boot

Winteronderhoud aan uw boot. U kunt het niet vermijden nu het vaarseizoen langzamerhand ten einde komt. De meeste boten liggen op de kant of worden binnenkort aan de kant gehaald. Tijd voor winteronderhoud aan uw boot. Ook als uw boot overwintert in het water is het belangrijk om de boot na te lopen en beschermen tegen de kou.

Specialist in winteronderhoud van uw boot

Ship Install is al 16 jaar gespecialiseerd in technische installaties en jachtonderhoud. Onze ervaren medewerkers werken alleen met maritieme A-merken, waardoor wij altijd hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. De werkwijze van Ship Install bij het verzorgen van winteronderhoud aan uw boot herkent u aan de efficiënte, professionele en secure manier van handelen. Wij verzorgen graag het onderhoud van uw boot vanuit onze werkhaven in Heusden, Noord-Brabant. Het is echter niet altijd mogelijk om naar ons toe te komen. Wij komen dan graag bij u langs, door heel Europa en zelfs daarbuiten!

Kies voor kwaliteit – ook in de winter

Wij werken alleen met hoogwaardige producten van onder andere Raymarine, Whisperpower, Webasto en Mastervolt. Zo weet u zeker dat u weer zorgeloos aan boord kunt gaan. Ook het winteronderhoud van uw boot kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten. Onze goed opgeleide monteurs onderhouden graag uw technische installaties.

Winteronderhoud door Ship Install

Wilt u het winteronderhoud van uw boot overlaten aan de professionals van Ship Install? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Dankzij onze nauwe samenwerking met diverse bedrijven zijn wij in staat om vrijwel alle denkbare werkzaamheden aan uw schip uit te voeren. U kunt ons telefonisch bereiken via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl.

Datum:

16 november 2017

Categorie:

Pleziervaart, Ship Install