Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Winteronderhoud

Ship Install / Winteronderhoud

Winteronderhoud

Ship Install is al 16 jaar gespecialiseerd in technische installaties en jachtonderhoud. Onze ervaren medewerkers werken alleen met maritieme A-merken, waardoor wij altijd hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. De werkwijze van Ship Install bij het verzorgen van jachtonderhoud herkent u aan de efficiënte, professionele en secure manier van handelen. Wij verzorgen graag het onderhoud van uw boot vanuit onze werkhaven in Heusden, Noord-Brabant. Het is echter niet altijd mogelijk om naar ons toe te komen. Wij komen dan graag bij u langs, door heel Europa en zelfs daarbuiten!

Kies voor kwaliteit – ook in de winter

Wij werken alleen met hoogwaardige producten en installaties. Zo weet u zeker dat u weer zorgeloos aan boord kunt gaan. Ook het winteronderhoud van uw boot kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten. Onze goed opgeleide monteurs onderhouden graag uw technische installaties.

Jachtonderhoud door Ship Install

Wilt u het onderhoud van uw jacht overlaten aan de professionals van Ship Install? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Dankzij onze nauwe samenwerking met diverse bedrijven zijn wij in staat om vrijwel alle denkbare werkzaamheden aan uw schip uit te voeren. U kunt ons telefonisch bereiken via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl.

Datum:

16 november 2017

Categorie:

Pleziervaart, Ship Install