Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Raymarine Fishfinder

Raymarine Fishfinder

Breid uw zicht onderwater uit met een Fishfinder van Raymarine! De WI-FISCH sonarmodule is speciaal ontwikkeld voor uw smartphone of tablet. Fishfinder van Raymarine geeft een foto-achtige weergave van de bodemstructuur. Met behulp van de Raymarine CHIRP DownVision technologie heeft u de gegevens ook direct op uw telefoon of tablet. De unit heeft dus geen eigen display. Pauzeren, zoomen, en terugspoelen van de sonar kan simpelweg met uw telefoon. Sla uw favoriete vangst op en deel deze online met vrienden. Geschikt voor Apple en Android. De app is gratis te downloaden.

Delen en verbinden met Raymarine Fishfinder

De Fishfinder modellen van Raymarine hebben ingebouwde WIFI. Als visser of hengelaar kunt u de sonargegevens direct naar uw smartphone of tablet verzenden met de mobiele Raymarine WI-Fish-app. De mobiele Wi-Fish-app brengt het sonarbeeld niet alleen letterlijk binnen handbereik, maar u kunt sonarbeelden ook nog vastleggen om deze online met vrienden te delen.

Advies van Ship Install

Bent u op zoek naar een Fishfinder van Raymarine, maar heeft u behoefte aan advies? Wij helpen u graag verder! Neem telefonisch via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl contact met ons op voor een professioneel advies. Ook kunt u het online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Raymarine Dragonfly

Raymarine Dragonfly

Raymarine Software

Raymarine Software

Raymarine Satelliet TV

Raymarine Satelliet TV