Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Raymarine fishfinder

Raymarine Fishfinder

Breid uw zicht onderwater uit met de Raymarine Fishfinder. De WI-FISCH sonarmodule is speciaal ontwikkeld voor uw smartphone of tablet. De Fishfinder van Raymarine geeft een foto-achtige weergave van de bodemstructuur. Met behulp van de Raymarine CHIRP DownVision technologie heeft u de gegevens ook direct op uw tablet of telefoon. Dit product heeft dus geen eigen display maar maakt gebruik van het scherm van uw eigen mobiele apparaat. Pauzeren, zoomen en terugspoelen van de sonar kan heel gemakkelijk en snel met uw telefoon. Sla uw favoriete vangst op en deel deze online met vrienden. Geschikt voor Apple en Android. De app is gratis te downloaden. Wilt u meer te weten komen over het assortiment van Raymarine? Bij Ship Install hebben we altijd een ruime voorraad Raymarine producten.

Delen en verbinden met Raymarine Fishfinder

De Fishfinder modellen van Raymarine hebben ingebouwde WIFI. Als visser of hengelaar kunt u de sonargegevens direct naar uw smartphone of tablet verzenden met de mobiele Raymarine WI-Fish-app. De mobiele Wi-Fish-app brengt het sonarbeeld niet alleen letterlijk binnen handbereik, maar u kunt sonarbeelden ook vastleggen om deze online met vrienden te delen. De Raymarine Fishfinder zorgt voor jarenlang vermaak voor uzelf, vrienden en familie. Met dit hoogwaardige product op uw vaartuig heeft u een van de beste fishfinders van dit moment.

Advies op maat van Ship Install

Bent u op zoek naar een Fishfinder van Raymarine? Wij voorzien u graag van advies op maat. Neem telefonisch contact op: 0416 665 335 of per e-mail: info@shipinstall.nl voor een professioneel advies. U kunt ook ons contactformulier invullen. Na het invullen van de contactpagina nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen Raymarine

Aanbevolen producten

Raymarine Radar

Radar Raymarine

Raymarine Software

Raymarine Software

Raymarine Satelliet TV

Raymarine Satelliet TV