Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Raymarine marifoon Ray90

Raymarine Marifoon

Luid en duidelijk verstaanbaar: dat bent u met een marifoon van Raymarine. Zowel met de compacte marifoons als met de multifunctionele Ray70 en Ray90 kunt u vertrouwen op jarenlange, probleemloze communicatie op zee. Een marifoon van Raymarine is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar heeft ook een mooi design dat goed past bij ieder soort vaartuig. De hoogwaardige kwaliteit van deze marifoon is onevenaarbaar. Wilt u de marifoon laten installeren op uw boot of jacht? Bij Ship Install installeren we graag uw producten van Raymarine.

Compact tot multifunctioneel

Alle Raymarine marifoons zijn zeer krachtige communicatiesystemen. Voor kapiteins die het allerbeste eisen is de Ray70 of Ray90 de alles-in-één communicatieoplossing. Deze marifoons beschikken over een groot verlicht display waarop u alle informatie kunt aflezen. Met een grote draaiknop, verschillende knoppen en intuïtieve menu’s kunt u de marifoons van Raymarine eenvoudig bedienen. Luisteren, spreken en gezien worden: daar draait het om!

Bij Ship Install adviseren wij u graag

Bij Ship Install stellen we hoge eisen aan onze maritieme producten. Bent u op zoek naar een moderne marifoon van Raymarine, maar heeft u behoefte aan advies voor het juiste systeem? Wij helpen u graag verder. Al onze medewerkers beschikken over de expertise om de Raymarine marifoon en andere maritieme producten te installeren op uw boot of jacht. Neem telefonisch contact op via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. U kunt ook het contactformulier invullen via onderstaande button. Wij nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen Raymarine

Aanbevolen producten

Raymarine Fishfinder

Raymarine fishfinder

Raymarine Software

Raymarine Software

Raymarine Radar

Radar Raymarine