Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Raymarine Marifoon

Raymarine Marifoon

Luid en duidelijk verstaanbaar: dat bent u met een marifoon van Raymarine. Zowel met de compacte marifoons als met de multifunctionele Ray70 kunt u vertrouwen op jarenlange, probleemloze communicatie op zee. De marifoons zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar hebben ook een mooi design.

Compact tot multifunctioneel

Alle marifoons van Raymarine zijn zeer krachtige communicatiesystemen. De compacte Ray50 is klein genoeg om op iedere plaats te kunnen monteren. Voor kapiteins die het allerbeste eisen is de nieuwe Ray70 de alles-in-één communicatieoplossing. De Ray70 marifoon beschikt over een groot verlicht display waarop u alle informatie kunt aflezen. Met een grote draaiknop, verschillende knoppen en intuïtieve menu’s kunt u de marifoons van Raymarine eenvoudig bedienen. Luisteren, spreken en gezien worden: daar draait het om!

Wij adviseren u graag

Net zoals Raymarine stellen wij bij Ship Install hoge eisen aan onze maritieme producten. Bent u op zoek naar een moderne marifoon van Raymarine, maar heeft u behoefte aan advies voor het juiste systeem? Wij helpen u graag verder! Neem telefonisch contact op via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Raymarine Fishfinder

Raymarine Fishfinder

Raymarine Software

Raymarine Software

Raymarine Dragonfly

Raymarine Dragonfly