Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Raymarine Radar

Raymarine heeft vier verschillende radar antennes. De Raymarine Quantum is er daar één van. Deze radar maakt als eerste recreatieradar gebruik van CHIRP technologie, wat zorgt voor superieure radarafbeeldingen op zowel lange als extreem korte afstanden. Hiermee wordt de nieuwe standaard gezet voor compacte halfgeleiderradars. Ship Install is dealer van Raymarine en helpt u graag aan meer informatie.

Energiezuinig

De Raymarine Quantum Radar is energiezuinig en heeft een licht ontwerp. Hierdoor wordt een veilig niveau uitgestraalde emissies gegarandeerd en wordt aanzienlijk minder stroom verbruikt. De radar van Raymarine is zeer nauwkeurig waardoor objecten zoals stenen, boeien en andere boten onderscheiden kunnen worden in extreem hoge resolutie.

Wanneer de plaats om een antenne te plaatsen beperkt is, is een Raymarine Radome antenne ideaal. Deze Radomes bieden voor zeilschepen, rib’s en kleine motorschepen de ideale oplossing. Ook is er een HD Colour variant, voor nog scherpere beelden.

Advies van Ship Install

De Quantum radar van Raymarine moet gekoppeld worden aan een multifunctioneel display dat draait op Lighthouse II software. Op dit display zal alle informatie nauwkeurig worden weergegeven. Bent u op zoek naar een Raymarine Radar, maar heeft u behoefte aan advies voor het juiste systeem? Wij helpen u graag verder! Neem telefonisch via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl contact met ons op voor een professioneel advies.

Aanbevolen producten

Raymarine Navigatie

Raymarine Navigatiesysteem

Raymarine Stuurautomaat

Raymarine Stuurautomaat

Raymarine Marifoon

Raymarine Marifoon