Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Raymarine Radar

Wanneer u een radar zoekt die op zowel lange als extreem korte afstanden superieure radarafbeeldingen kan weergeven is een Raymarine radar de ideale keuze. De Raymarine Quantum CHIRP radar is de eerste recreatieradar die gebruik maakt van CHIRP technologie. De radar van Raymarine is daardoor lichter, energiezuiniger en garandeert een laag niveau van uitgestraalde emissies. Ship Install is gecertificeerd dealer van Raymarine en helpt u graag aan meer informatie.

Energiezuinig

De Raymarine Quantum Radar is energiezuinig en heeft een licht ontwerp. Hierdoor wordt een veilig niveau uitgestraalde emissies gegarandeerd en wordt aanzienlijk minder stroom verbruikt. De radar van Raymarine is zeer nauwkeurig waardoor objecten zoals stenen, boeien en andere boten onderscheiden kunnen worden in extreem hoge resolutie.

Omdat de Quantum een halfgeleiderradar is, zijn de radarafbeeldingen veel beter af te lezen dan een radar die gebruik maakt van het ‘magnetronprincipe’. Met de pulscompressie technologie van CHIRP worden alle kleine doelen gedetecteerd met een minimale afstand van 6 meter. Daarnaast heeft u ook geen last meer van lange opstarttijden en achtergrondgeluiden van de radar.

Wanneer de plaats om een antenne te plaatsen beperkt is, is een Raymarine Radome antenne ideaal. Deze Radomes bieden voor zeilschepen, rib’s en kleine motorschepen de ideale oplossing. Ook is er een HD Colour variant, voor nog scherpere beelden.

Software

De Quantum radar van Raymarine moet gekoppeld worden aan een multifunctioneel display dat draait op Lighthouse II software. Op dit display zal alle informatie nauwkeurig worden weergegeven.

Raymarine Cyclone

De nieuwe Raymarine Cyclone heeft een unieke uitstraling en robuuste prestaties. De Cyclone solid-state open-array radar geeft schippers het vertrouwen om de zwaarste omstandigheden het hoofd te bieden, voordeel te behalen bij het vissen en zelfverzekerd over drukke waterwegen te navigeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder! Neem telefonisch via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl contact met ons op voor een professioneel advies.

Aanbevolen producten

Raymarine Navigatie

Raymarine Navigatiesysteem

Raymarine Stuurautomaat

Raymarine stuurautomaat

Raymarine Marifoon

Raymarine marifoon Ray90