Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Raymarine Satelliet TV

Raymarine Satelliet TV

Op uw boot wilt u natuurlijk genieten van dezelfde kwaliteit entertainment als thuis. Met de satelliet tv van Raymarine kunt u onder vrijwel alle omstandigheden satteliet tv signalen ontvangen. De satelliet is compact en zorgt voor gegarandeerd snel, duidelijk en betrouwbaar toegang tot honderden digitale kanalen. Als officiële dealer van Raymarine biedt Ship Install u de beste kwaliteit op het gebied van Satelliet tv voor uw boot. Wij bieden meerdere producten aan van Raymarine die naadloos aansluiten op de satelliet tv van Raymarine.

Satelliet tv met Wide Range Search

Met de unieke Wide Range Search technologie van Raymarine worden satelliet signalen zo snel mogelijk geïdentificeerd. Deze technologie zorgt ervoor dat jouw satelliet constant op zoek gaat naar satellietsignalen. Zodra een signaal geïdentificeerd is, zorgt het volgsysteem ervoor dat je het signaal niet kwijtraakt. Deze technologie zorgt ervoor dat de satelliet tv op uw boot ook onder de meest zware omstandigheden optimaal werkt. De boot satteliet wordt verpakt in een stevige koepel die het antenne systeem beschermt. Zo heeft u een optimaal compact systeem van de beste kwaliteit.

Ship Install adviseert

Bent u op zoek naar een satelliet tv voor op uw boot, maar heeft u behoefte aan advies voor het juiste systeem? Wij helpen u graag verder! Neem telefonisch via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl contact met ons op voor een professioneel advies.

Informatie aanvragen Raymarine

Aanbevolen producten

Raymarine Radar

Radar Raymarine

Raymarine Satelliet TV

Raymarine Satelliet TV

Raymarine Navigatie

Simrad Navigatie