Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Raymarine Software

Raymarine Software

Dagelijks zijn wij in de weer met het programmeren en installeren van apparatuur en software van Raymarine waarmee alle techniek aan boord wordt verbonden en centraal kan worden bediend en beveiligd. Doordat CCM control units gekoppeld worden, is het mogelijk om het netwerk steeds verder uit te breiden. Wanneer u dit wenst kan er zelfs nog verder gegaan worden dan dit: de knopjes op het display, de kleuren van de aan- uitstand en de teller op het beeldscherm kunnen naar eigen wens ontworpen worden.

Multifunctioneel display

De bediening van alle functies gebeurt middels een Raymarine multifunctioneel display. Daarnaast is het ook mogelijk om de functies via de software van Raymarine te bedienen met een tablet of smartphone. Het dashboard wordt volledig gedigitaliseerd. Hierdoor is het mogelijk om systemen voor het elektriciteitsmanagement van Whisperpower of Mastervolt te integreren en kan het multifunctionele beeldscherm bijvoorbeeld de laadstand van de accu’s aflezen.

Schakelaars

Ook de schakelaars zijn niet meer zichtbaar, maar voorzien van betrouwbare techniek. U hoeft dus niet meer te denken in zekeringen die handmatig worden geschakeld. De schakelaars bedient u nu middels virtuele schakelaars.

Wij zijn ontzettend enthousiast over de mogelijkheden en beschikken over de benodigde expertise over de Raymarine software. Hier vertellen wij u graag meer over. Met de hedendaagse mogelijkheden kunnen wij met de software van Raymarine nog beter inspelen op uw wensen! U kunt ons telefonisch bereiken via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Raymarine Fishfinder

Raymarine Fishfinder

Raymarine Dragonfly

Raymarine Dragonfly

Raymarine Radar

Raymarine Radar