Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Raymarine Software

Raymarine Software

Ship Install is al sinds jaar en dag specialist in het programmeren en installeren van apparatuur en software van Raymarine. Tijdens de installatie zorgen we ervoor dat alle techniek aan boord wordt verbonden met elkaar, zodat u alle aspecten centraal kunt bedienen. Tevens zorgen we ervoor dat er een hoogwaardige beveiliging op de Raymarine software geïnstalleerd wordt. Hiermee kunt u zorgeloos met uw schip de wateren op gaan op zoek naar avontuur of ontspanning. Wij koppelen de CCM control units met elkaar, op deze manier is het mogelijk om het netwerk steeds verder uit te breiden naar uw persoonlijke wens. Ship Install heeft jarenlang ervaring opgedaan in de maritieme branche en bij ons is het zelfs mogelijk om de knopjes op het display, de kleuren van de aan- uitstand en de teller van het beeldscherm naar uw wens te ontwerpen. Met deze methode zorgt u voor een unieke ervaring op het water.

Multifunctioneel display en schakelaars

De bediening van alle functies gebeurt middels een multifunctioneel display van Raymarine. Daarnaast is het mogelijk om de functies via de software van Raymarine te bedienen met een tablet of smartphone. Wij zorgen ervoor dat het dashboard volledig op maat wordt ingericht. Hierdoor is het mogelijk om systemen voor het elektriciteitsmanagement van Whisperpower of Mastervolt te integreren en kan het multifunctionele beeldscherm onder andere de laadstand van de accu’s aflezen. De schakelaars van de elektriciteit zijn niet meer zichtbaar, maar voorzien van betrouwbare techniek. U hoeft niet meer te denken aan zekeringen die handmatig worden geschakeld. De schakelaars bedient u dankzij het multifunctionele display middels virtuele schakelaars. Bij Ship Install bieden we naast Raymarine software ook veel bijbehorende Raymarine producten aan.

Contact opnemen met Ship Install

Ship Install is Raymarine dealer en installateur en wij worden ontzettend enthousiast over de mogelijkheden van dit merk. Al onze specialisten beschikken over de benodigde expertise om de Raymarine software en producten te installeren op uw boot of jacht. Met de hedendaagse mogelijkheden kunnen wij met de software van Raymarine nog beter inspelen op uw wensen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen Raymarine

Aanbevolen producten

Raymarine Fishfinder

Raymarine fishfinder

Raymarine Satelliet TV

Raymarine Satelliet TV

Raymarine Radar

Raymarine Radar