Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Raymarine stuurautomaat

Raymarine Stuurautomaat

Soms heeft u het gevoel dat u een paar handen aan boord mist. Dan is een stuurautomaat van Raymarine ideaal! Een vooraf ingestelde koers wordt gevolgd, waardoor u uw handen vrij heeft voor andere zaken. De stuurautomaten van Raymarine bestaan uit drie hoofdonderdelen: een koerscomputer, aandrijfmechanisme en een bedieningseenheid. Of u nu wilt racen, varen of vissen: een stuurautomaat van Raymarine neemt de leiding.

Wat is een stuurautomaat?

Een stuurautomaat wordt ook wel een autopilot genoemd. Door de unieke technologie kunt u eenvoudig een vaste koers aanhouden. Door gebruik te maken van de autopilot hoeft u niet continu aan het roer te staan. Het stuurautomaat van Raymarine is zeer eenvoudig te bedienen en zorgt ervoor dat u brandstof bespaart doordat de stuurautomaten zeer nauwkeurig een koers volgen.

Evolution-stuurautomaat

De stuurautomaten van Raymarine controleren hun omgeving en berekenen direct stuurcommando’s. Zo kunnen uw prestaties worden gemaximaliseerd, waardoor u nauwkeurig uw routes kunt volgen. U plant de juiste koers, volgt deze koers voor een aantal seconden en stelt dan de autopilot in. Het stuurautomaat zal dan de koers overnemen. Ongeacht de snelheid en omstandigheden op zee; een stuurautomaat van Raymarine leidt u sneller naar uw bestemming.

De voordelen van een stuurautomaat van Raymarine

  • Zuinig met brandstof. Omdat de Evolution stuurautomaten dusdanig accuraat sturen, besparen ze enorm op de brandstof.
  • Snelle kalibratie. Met de Plug & Play aansluiting is er ook geen kompas kalibratie meer nodig.
  • Gemakkelijk te installeren. De EV-sensor kan op meerdere manieren geïnstalleerd worden. Bijvoorbeeld: boven- of benedendeks, zelfs ondersteboven of buiten de middellijn van het schip.
  • Zeer precies. Solid state sensor technologie zorgt onder alle omstandigheden voor een nauwkeurigheid van 2 graden.

Advies van Ship Install

De stuurautomaten van Raymarine zijn betrouwbaar, zuinig en voordelig geprijsd. Heeft u behoefte aan advies voor het juiste systeem? Wij helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen via onderstaande button. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen Raymarine

Aanbevolen producten

Raymarine Marifoon

Raymarine marifoon Ray90

Raymarine Satelliet TV

Raymarine Satelliet TV

Raymarine Fishfinder

Raymarine fishfinder