Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
 

Raymarine

Raymarine dealer

Officiële Raymarine dealer

Bent u op zoek naar een officiële Raymarine dealer? Ship Install in Heusden is een officiële en erkende dealer van Raymarine producten. Wij hebben een sterke en jarenlange samenwerking met Raymarine en hebben goede contacten met dit merk. Ship Install is in staat uw vaartuig hoogwaardig in te richten met de nieuwste technieken op de markt. Naast het verkopen van de systemen verzorgen wij als service- en garantiedealer van Raymarine ook installatie, onderhoud en reparatie van uw apparatuur en software. Wij zoeken altijd naar de beste oplossing voor ieder schip en ondersteunen u graag wanneer er onverhoopt problemen zijn. Als dealer van Raymarine kunnen wij alle producten leveren, installeren en onderhouden.

Aanvragen Contact
Raymarine Navigatie

Krachtige en overal inzetbare navigatie: dat is wat de producten van Raymarine u bieden. De compacte touchscreen systemen geven u de volledige controle. Een navigatiesysteem van Raymarine op uw motorboot zorgt ervoor dat u optimaal geniet van uw tijd op het water.

Raymarine stuurautomaat

De stuurautomaten van Raymarine bestaan uit drie hoofdonderdelen: een koerscomputer, aandrijfmechanisme en een bedieningseenheid. Of u nu wilt racen, varen of vissen: een stuurautomaat van Raymarine neemt de leiding.

Raymarine marifoon Ray90

Luid en duidelijk verstaanbaar: dat bent u met een marifoon van Raymarine. Zowel met de compacte marifoons als met de multifunctionele Ray70 kunt u vertrouwen op jarenlange, probleemloze communicatie op zee. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Raymarine AIS 700

Aan boord wilt u genieten van dezelfde kwaliteit als thuis. De satelliet tv van Raymarine kan onder vrijwel alle omstandigheden signalen ontvangen. Met een satelliet tv op uw boot heeft u snel, duidelijk en betrouwbaar toegang tot honderden digitale kanalen.

Raymarine Radar

Raymarine heeft vier verschillende radar antennes. De Raymarine Quantum Radar levert over zowel lange als extreem korte afstanden superieure radarafbeeldingen. Bekijk ook eens de nieuwe Cyclone radar met toonaangevend ontwerp.

Raymarine Software

Wij zijn dagelijks in de weer met het programmeren en installeren van apparatuur van Raymarine. Zo verbinden wij alle techniek aan boord aan elkaar en zorgen wij dat alles centraal kan worden bediend en beveiligd.

Raymarine fishfinder

Breid uw zicht onder water uit met een Fishfinder van Raymarine! Een Fishfinder van Raymarine geeft een foto-achtige weergave van de bodemstructuur, met behulp van de Raymarine CHIRP DownVision technologie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Raymarine Satelliet TV

De AIS700 van Raymarine is een zendontvanger met automatisch identificatiesysteem (AIS) van klasse B en ontworpen voor gebruik met multifunctionele navigatiedisplaysystemen van Raymarine.

Over Raymarine

Raymarine is al ruim 90 jaar gespecialiseerd in software en nautische elektronica voor jachten en de beroepsvaart. Voor zowel vissen, zeilen en gewoon geniet van het open water; Ship Install is de Raymarine dealer die ervoor zorgt dat u optimaal kunt genieten van uw tijd aan boord. Raymarine staat bekend om hun hoogwaardige en geavanceerde maritieme producten. Eén van de grote voordelen van de artikelen van Raymarine is dat alle apparatuur perfect en probleemloos met elkaar gekoppeld kan worden. Denk aan radar scannersnavigatieapparatuur en stuurautomaten, alle apparatuur en software kan probleemloos met elkaar communiceren door middel van de nieuwste technologieën. Met Raymarine bent u opgewassen tegen alle omstandigheden op het water en geniet u optimaal van uw tijd op uw boot of jacht.

Neem contact op met Ship Install

Als officiële en erkende Raymarine dealer is Ship Install u graag van dienst bij het installeren, onderhouden en repareren van de nautische producten van het merk Raymarine. Wij adviseren u graag en u kunt altijd bij ons terecht voor meer informatie. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of neem telefonisch contact op via 0416 665 335