Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
SEA.AI competition

SEA.AI Competition

Ultralichte eenheden voor roterende masten van prestatiejachten en offshore raceboten bieden betrouwbare objectdetectie wanneer het gaat om ‘tot het uiterste gaan en levend terugkomen.’

Advies van Ship Install

Bent u op zoek naar een thermische of optische camera voor detectie vanuit uw boot, maar heeft u behoefte aan advies voor het juiste systeem? Wij helpen u graag verder! Neem voor een professioneel advies telefonisch contact op via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen wanneer u meer informatie wenst te ontvangen.

Meer Informatie Meer producten

Competition 320

Ultralicht voor een voorsprong op de concurrentie. De SEA.AI Competition 320 biedt betrouwbare objectdetectie voor draaiende masten. Een krachtige verwerkingseenheid gebruikt het maximum van de beschikbare input, en de output resulteert in situational awareness en veiligheid als nooit tevoren.

Competition 640

Ultieme kracht voor radicaal racen waar elke gram telt. Met zijn lichtgewicht ontwerp en 100° panbereik past de SEA.AI Competition 640 op draaiende masten. Zijn thermische camera’s met hoge resolutie vergroten het waarnemingsbereik voor vroegtijdige detectie.

Aanbevolen producten

SEA.AI Sentry

SEA.ai Sentry

SEA.AI Competition

Offshore

SEA.AI Producten

SEA.AI competition