Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
SEA.ai offshore

SEA.AI Offshore

Bent u op zoek naar een thermische of optische camera voor detectie vanuit uw boot? SEA.AI heeft precies wat u zoekt. SEA.AI biedt geavanceerde AI-gebaseerde veiligheid en gemak voor blauwwatervaren. Zo kunt u veilig het water op.

Offshore producten

Binnen de Offshore van SEA.AI bevinden zich verschillende uitvoeringen. Dit  zijn de Offshore one, Offshore 320 en de Offshore 640. Deze revolutionaire camera’s bieden verschillende detectie afstanden en dieptes. Allen om de veiligheid op het water te verbeteren.

Advies van Ship Install

Bent u op zoek naar een thermische of optische camera voor detectie vanuit uw boot, maar heeft u behoefte aan advies voor het juiste systeem? Wij helpen u graag verder! Neem voor een professioneel advies telefonisch contact op via 0416 665 335 of per e-mail via info@shipinstall.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen wanneer u meer informatie wenst te ontvangen.

Meer Informatie Meer producten

Offshore ONE

Het revolutionaire alles-in-één ontwerp: SEA.AI Offshore ONE combineert camera-unit en gegevensverwerking in één compacte, op de mast gemonteerde unit. Sluit de Offshore ONE aan op het bussysteem van uw jacht en breng de navigatie naar een nieuw niveau van veiligheid.

Het volgen van gedetecteerde objecten binnen de regelmatig bijgewerkte app maakt het vermijden van aanvaringen voor zeilboten eenvoudig en betrouwbaar.

Offshore 320

De extra robuuste en lichtgewicht SEA.AI Offshore 320 is uitgerust met thermische en daglichtcamera’s. Een low-light kleurencamera levert betrouwbare beelden, zelfs in schemerige omstandigheden, die het menselijk oog mijlenver overtreffen.

Een krachtige verwerkingseenheid gebruikt het maximum van de beschikbare input, en de output resulteert in situational awareness en veiligheid als nooit tevoren.

Offshore 640

De SEA.AI Offshore 640 vergroot uw detectiebereik met thermische camera’s met hoge resolutie voor maximaal vermogen, een kleurencamera met weinig licht voor betrouwbare beeldvorming in de moeilijkste schemeromstandigheden en een krachtige verwerkingseenheid. Wat er ook is, met de Offshore 640 zie je het als eerste.

Aanbevolen producten

SEA.AI Sentry

SEA.ai Sentry

SEA.AI Competition

SEA.AI competition

SEA.AI Producten

Offshore