Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Simrad Marifoon

Simrad Marifoon

Communicatie met andere vaartuigen, de kust of zelfs met anderen aan boord, verloopt het soepelst met de veelzijdige en solide marifoons van Simrad. De marifoons beschikken over alles wat de schipper nodig heeft wanneer het neerkomt op communicatie. Optioneel zijn de draadloze handsets voor complete mobiliteit en intercom functies.

Let op: voor oudere modellen Simrad marifoons zijn geen handset kabels verkrijgbaar.

RS100 en RS40

Zowel het RS100 marifoonsysteem en de RS40 beschikken daarnaast ook nog over een ingebouwde AIS-ontvanger. Wanneer u in de buurt bent van volle havens en drukke scheepvaartroutes, helpt de AIS-ontvanger om u van een veilige navigatie te voorzien. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van informatie over andere voertuigen, aanvaringen met anderen wordt hiermee voorkomen.

Contact

Uiteraard zijn dit niet de enige marifoons die wij aanbieden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij lichten graag toe wat de mogelijkheden zijn en zoeken samen met u naar een marifoon die het beste bij u past. Voor oudere modellen Simrad marifoons zijn helaas geen handset kabels verkrijgbaar.

Meer Informatie Meer producten

Aanbevolen producten

Simrad Fishfinder

Simrad Fishfinder

Simrad Stuurautomaat

Simrad Stuurautomaat

Simrad Navigatie

Simrad Navigatie