Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
 

Simrad

Simrad

Simrad Nederland

Of u in de buurt van uw haven vaart of de wereld rond gaat: het is belangrijk om vertrouwen in apparatuur te hebben, zodat u kunt genieten van uw tijd op het water. Simrad Nederland is onderdeel van Navico en staat bekend om solide en betrouwbare maritieme elektronica. Het assortiment van Simrad is zeer compleet en bevat producten voor boten van alle afmetingen. Zo kunt u optimaal profiteren van uw tijd aan boord!

Ontdek Simrad

Simrad Nederland levert al ruim 70 jaar maritieme innovaties die uw tijd op het water nog fijner maken. Dit zijn oplossingen die ervoor zorgen dat u nog veiliger kunt navigeren, verder kunt reizen en voor de kust eventueel nog een mooie vis kunt vangen.

Aanvragen +31 (0)416 665 335
Simrad navigatie evo 3s

Simrad Navigatie

Voor zowel de jacht- als beroepsvaart zijn de navigatiesystemen van Simrad een vertrouwde optie. Het perfecte navigatiesysteem voor op uw boot, met een gebruiksvriendelijke interface verwerkt in tabletstijl.

Simrad stuurautomaat

Simrad Stuurautomaat

De bewezen prestaties en betrouwbaarheid van de Simrad stuurautomaten zijn beschikbaar voor alle typen sportvis- en motorboten, van 5-30 meter ofwel, 18-100 voet.

Simrad Fishfinder

Simrad Fishfinder

De Simrad fishfinders zijn perfect voor enthousiaste sportvissers en charters. De all-in-one fishfinders beschikken over een ingebouwde Broadband Sounder™ module met CHIRP technologie en werken onafhankelijk van navigatie.

Simrad Marifoon

Simrad Marifoon

Communicatie met andere vaartuigen, de kust of zelfs met anderen aan boord, verloopt het soepelst met de veelzijdige en solide marifoons van Simrad. De marifoons beschikken over alles wat de schipper nodig heeft wanneer het neerkomt op communicatie.

Simrad Radar

Simrad Radar

De producten van Simrad zijn een vertrouwde optie voor zowel de jacht- als beroepsvaart. Simrad’s Digital Radar heeft een unieke FMCW radartechniek met ongekende target onderscheiding. Zo kunt u zich veilig op het water verplaatsen.

Simrad halo 20 radar

Simrad Fishfinder

De beste eigenschappen van de voorgaande radars van Simrad zijn samengevoegd in dit nieuwe model: de Simrad Halo Radar. Dit is ’s werelds eerste radar met pulse compressie techniek welke voor onvoorstelbare prestaties zorgt.

Simrad dealer

Simrad is hét merk voor iedere motorboot die net dat beetje meer wil. Als gecertificeerd technisch dealer van Simrad Nederland kan Ship Install u alle producten leveren en installeren. Van de beste stuurautomaten tot de breedbandradar en multifunctionele displays: Ship Install helpt u graag. Als Simrad dealer verzorgen wij graag perfecte installatie, onderhoud en eventuele reparaties voor u. Ship Install kan als Simrad dealer alle producten voor u installeren en onderhouden.