Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]

Stuurautomaat

Een stuurautomaat is bij Ship Install verkrijgbaar van verschillende maritieme merken. Enkele bekende merken met hoogwaardige stuurautomaten zijn: Raymarine, B&G en Simrad. Naast de verkoop van stuurautomaten, verzorgen we ook graag de montage en installatie zodat u binnen een mum van tijd, zonder zorgen het water op kunt gaan.

Wat is een stuurautomaat?

Een stuurautomaat is een geavanceerd navigatiesysteem dat vooraf ingestelde koersen kan volgen, het is een autpilot voor boten en jachten. Dit systeem komt goed van pas op ieder soort vaartuig. U ervaart enorme gemakken wanneer u een stuurautomaat op uw jacht of boot geïnstalleerd hebt. Enkele voordelen die een stuurautomaat met zich meebrengt:

  • Brandstof besparing
  • Nauwkeurige routes varen

Een divers aanbod

Ship Install heeft een divers en hoogwaardig assortiment stuurautomaten op voorraad. De meest verkochte stuurautomaten van dit moment zijn:

Bij het uitkiezen van een geschikte stuurautomaat, is het handig om goed na te denken over een aantal factoren: wat de omvang van uw boot is, hoe ver u gemiddeld vaart en bijvoorbeeld het bedrag dat u wilt uitgeven voor een stuurautomaat. Wij helpen u daar graag mee, het is tenslotte een onderdeel voor uw boot waar u jarenlang van zal genieten.

Neem contact op

Een stuurautomaat kopen is bij Ship Install gemakkelijk, daarnaast helpen we u ook graag bij het installeren van het systeem. Weet u niet zeker welk model het meest geschikt is voor uw vaartuig? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij werken met een team van ervaren experts om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact op via de mail: info@shipinstall.nl of telefonisch via: 0416 665 335. U kunt ook ons contactformulier invullen. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.