Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
 

Webasto Marine

Webasto Marine

Over Webasto Marine

Het weer verandert nergens sneller dan op zee, waardoor het belangrijk is om goed voorbereid aan boord te stappen. Webasto Marine staat in de maritieme wereld bekend om zijn compleet geïntegreerde verwarmingssystemen en airconditioning. De innovatieve producten zorgen ervoor dat u in een goede atmosfeer kunt genieten van de onvergetelijke momenten aan boord.

Aanvragen +31 (0)416 665 335

Verschillende producten van Webasto Marine

De innovatieve producten van Webasto zorgen ervoor dat u in een goede atmosfeer kunt genieten van de onvergetelijke momenten aan boord.

Webasto Airco

Airconditioning

Op open water warmt de zon uw jacht snel op. Met een airco op uw boot geniet u van de zon buiten en van de koelte benedendeks. Wij adviseren u graag over de techniek die het meest geschikt is voor uw jacht.

Webasto Scheepsverwarming

Scheepsverwarming

In een korte tijd zorgt Webasto scheepsverwarming voor een aangename warmte aan boord. Deze scheepsverwarming van Webasto is geschikt voor motor- en zeiljachten tot 45 voet.

Webasto Koelkast

Koelkast

Kwaliteit in de kombuis: dat is wat u zoekt. Webasto en Indel vormen samen Indel Webasto Marine: koelkasten die werken onder alle omstandigheden. Een koelkast aan boord moet namelijk hevige bewegingen kunnen weerstaan.

Dealer van Webasto

Ship Install is dealer van Webasto Marine, waardoor onze klanten als eersten kunnen profiteren van de systemen die uw verblijf aan boord comfortabel maken. Wij zijn gespecialiseerd in montage, onderhoud en reparatie van airconditioning, centrale verwarming en hete lucht verwarming bij u aan boord. Als dealer van Webasto Marine bieden wij u graag onze service aan, zodat u altijd kunt blijven genieten van het gewenste comfort. Wij kunnen alle producten van Webasto Marine voor u installeren en onderhouden.