Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
 

Webasto Marine

Over Webasto Marine

Het weer verandert nergens sneller dan op zee, waardoor het belangrijk is om goed voorbereid aan boord te stappen. Webasto Marine staat in de maritieme wereld bekend om zijn compleet geïntegreerde verwarmingssystemen en airconditioning. De innovatieve producten zorgen ervoor dat u in een goede atmosfeer kunt genieten van de onvergetelijke momenten aan boord.

Verschillende producten van Webasto Marine

De innovatieve producten van Webasto zorgen ervoor dat u in een goede atmosfeer kunt genieten van de onvergetelijke momenten aan boord.

Maritieme airconditioning

Er zijn verschillende opties voor de toepassing van maritieme airconditioning zoals:

  • Een autonoom airconditioningsysteem
  • Een watergekoelde koelunit
  • Een geïntegreerd airconditioningsysteem
  • Air handlers

Lees hier meer over Maritieme airconditioning.

Maritieme verwarmingssystemen

Verwarmingssystemen via Webasto zijn er in 2 verschillende soorten:

  • Verwarming op basis van lucht
  • Verwarming op basis van water

Bij verwarming op basis van lucht voorziet het systeem u snel van warme lucht via een leidingsstelsel. Het systeem is compact en de montage is vrij gemakkelijk. Verwarming op basis van water werkt net iets anders. Waterverwarming is ideaal voor gelijkmatige en centrale warmteverdeling. Dit systeem voorziet u van warme lucht via bijvoorbeeld een waterboiler of airconditioning.

Lees hier meer over Maritieme verwarmingssystemen.

Maritieme koelkasten

Een koelkast aan boord van uw schip moet voldoen aan veel eisen. Het moet bijvoorbeeld verschillende ruwe omstandigheden aankunnen.

Lees hier meer over Webasto koelkasten.

Dealer van Webasto

Ship Install is dealer van Webasto Marine, waardoor onze klanten als eersten kunnen profiteren van de systemen die uw verblijf aan boord comfortabel maken. Wij zijn gespecialiseerd in montage, onderhoud en reparatie van airconditioning, centrale verwarming en hete lucht verwarming bij u aan boord. Als dealer van Webasto Marine bieden wij u graag onze service aan, zodat u altijd kunt blijven genieten van het gewenste comfort. Wij kunnen alle producten van Webasto Marine voor u installeren en onderhouden.