Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
 

Whisperpower

WhisperPower

Whisperpower

Bent u op zoek naar een duurzame elektrische systeemoplossing voor uw jacht? Voor alle jachten is een goed functionerend energiesysteem een echte must. Whisperpower levert diverse producten en systemen, van kleine dieselgeneratoren tot omvormers en acculaders. Voor stille, efficiënte en onbeperkte levering van elektrische energie aan boord zijn de hybride generatoren van Whisperpower de beste keuze.

Whisperpower dealer

Ship Install is premium service dealer van Whisperpower. Onze opgeleide specialisten zijn inzetbaar voor het onderhoud van uw complete stroomsysteem. Vanwege de gezamenlijke focus op de beste service is de samenwerking tussen Ship Install en Whisperpower een groot succes! Als dealer verzorgen wij graag installatie, reparatie en onderhoud van uw producten. Ship Install kan alle blussystemen van Whisperpower voor u installeren, repareren en onderhouden.

Contact

Als premium service dealer van Whisperpower zijn wij u graag van dienst bij het installeren, onderhouden en repareren van de producten. Wij adviseren u graag en u kunt altijd bij ons terecht voor meer informatie. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 0416 665 335.

Bekijk Producten Meer informatie