Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
Webasto Dealer

Webasto

Het weer verandert nergens sneller dan op zee, waardoor het belangrijk is om goed voorbereid aan boord te stappen. Webasto Marine staat in de maritieme wereld bekend om zijn compleet geïntegreerde verwarmingssystemen en airconditioning.

Producten
Meer informatie
Raymarine Dealer

Raymarine

Of u vist, zeilt of gewoon geniet van het open water; het is belangrijk dat u bent opgewassen tegen alle omstandigheden. Raymarine is gespecialiseerd in nautische elektronica voor jachten en beroepsvaart en zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tijd aan boord.

Producten
Meer informatie

Mastervolt

Als jachteigenaar verwacht u aan boord hetzelfde gemak van elektriciteit als thuis. Van navigatie software tot verwarming; alles moet betrouwbaar werken. Mastervolt is in Nederland marktleider op het gebied van accu’s, laders en energiesystemen in de maritieme wereld.

Producten
Meer informatie
Mastervolt Dealer

Whisperpower

Voor alle jachten is een goed functionerend energiesysteem een echte must. Whisperpower levert diverse producten en systemen, van dieselgeneratoren tot omvormers en acculaders. Voor stille en efficiënte levering van elektrische energie zijn de hybride generatoren zeer geschikt.

Producten
Meer informatie
Whisperpower Dealer
FirePro

FirePro Benelux

Ieder jaar wordt veel schade veroorzaakt aan vaartuigen door brand. Door gebruik van nieuwe technieken voldoen conventionele bestrijdingsinstallaties niet meer. Uitgebreide systemen en dure installaties zijn verleden tijd met  FirePro Benelux!

Producten
Meer Informatie
Dometic Dealer

Dometic

Wat voor boot u ook beheert: u verdient comfort aan boord. Ook op het water wilt u genieten van gekoeld eten, koken en persoonlijke hygiëne. Met bijvoorbeeld airconditioners, sanitaire voorziening en gasmelders zorgt Dometic ervoor dat uw boot voldoet aan al uw behoeften.

Producten
Meer Informatie

Simrad

Of u in de buurt van uw haven vaart of de wereld rond gaat: het is belangrijk om vertrouwen in apparatuur te hebben, zodat u kunt genieten van uw tijd op het water. Simrad is onderdeel van Navico en staat bekend om solide en betrouwbare maritieme elektronica. Zo kunt u optimaal profiteren van uw tijd aan boord!

Producten
Meer Informatie
Simrad

B&G

Of u graag zeilt of een passie hebt voor cruisen: de elektronica van B&G Marine zijn speciaal voor u ontworpen. De technologieën van B&G Marine worden op de proef gesteld door de beste zeilers van de wereld. Zo weet u zeker dat kunt vertrouwen op uw apparatuur en geniet u optimaal van uw tijd op het water.

Producten
Meer Informatie
B&G Dealer
Post Marine Heating Dealer

Post Marine Heating

Bent u op zoek naar behaaglijke warmte aan boord? Post Marine Heating heeft voor plezier- en beroepsvaart de juiste verwarmings- systemen. Voor iedere situatie is een geschikt systeem voorhanden, waardoor u altijd optimaal profiteert van de warmte aan boord!

Producten
Meer Informatie
Flir Dealer

Flir

Ontdek het water als nooit tevoren! FLIR ontwikkelt technologieën die uw zicht en veiligheid op het water sterk verbeteren. De warmtebeeldcamera’s van FLIR zijn speciaal voor de maritieme sector ontwikkeld en tonen ook ’s nachts heldere beelden van uw omgeving.

Producten
Meer Informatie

Garmin Nederland

Gebouwd voor de toekomst: dat is Garmin Nederland. Garmin is een toonaangevende fabrikant op het gebied van navigatie en GPS en ontwikkelt innovatieve producten voor vaartuigen. De systemen van Garmin maken uw tijd op het water zo aangenaam mogelijk!

Producten
Meer Informatie
Garmin Dealer

DMS Holland

DMS Holland is specialist op het gebied van ‘motion control’. DMS Holland heeft drie unieke en baanbrekende roldempingsystemen in haar portefeuille. Deze systemen zorgen er voor dat het aantal rolbewegingen vermindert en zo voelt het jacht comfortabeler aan en wordt zeeziekte verminderd.

Producten
Meer Informatie
DMS