Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 id="3019" html_class="default"]
 

B&G Marine

B&G Marine

B&G Marine

Of u graag zeilt of een passie heeft voor cruisen: de elektronica van B&G Marine zijn speciaal voor u ontworpen. De technologieën van B&G Marine worden op de proef gesteld door de beste zeilers van de wereld. Zo weet u zeker dat kunt vertrouwen op uw zeil- of cruiseapparatuur en geniet u optimaal van uw tijd op het water. B&G Marine is reeds 60 jaar een vooraanstaand speler op het gebied van zeilinnovatie. Brooks and Gatehouse ondersteunt alle Grand Prix-overwinningen en inspireert zeilers en cruisers. Bent u op zoek naar betrouwbaarheid? Zoek dan niet verder!

Aanvragen +31 (0)416 665 335
B&G Autopilot

B&G Autopilot

De instrumenten en stuurautomaten van B&G’s- leveren uitstekende resultaten voor zeilers. Of u nu een pleziervaarder of clubracer bent, B&G heeft een passend systeem voor u.

B&G radar

B&G Radar

De bekroonde Broadband-radar van B&G waakt over u schip. Zowel op korte als op lange afstanden biedt een radar van B&G u de veiligste en meest doelgerichte waarneming.

b&g vhf

B&G Autopilot

Bent u op zoek naar de ultieme communicatie op het water? De VHF van B&G helpt u met de nieuwste technologie, gebruiksvriendelijke menu’s en uitstekende prestaties.

B&G Marine Dealer

Als gecertificeerd dealer kan Ship Install u alle producten installeren, onderhouden en repareren die B&G voor de marine markt heeft. Zo bent u altijd voorzien van de producten die bij u en uw type boot passen. Of u op zoek bent naar een autopilot, radar of VHF: wij voorzien u van wereldwijde service. Ship Install kan als B&G Marine dealer alle producten voor u installeren en onderhouden.